Nakit ihtiyacınızı karşılayacak kredi Akbank'tan geldi! Banka 250 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Akbank nakde ihtiyacı olanların imdadına yetişti. İşte Akbank ihtiyaç kredisi fırsatları.
Nakit ihtiyacınızı karşılayacak kredi Akbank'tan geldi! Banka 250 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Son zamanlarda dünyada ve Türkiye'de yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Hal böyle olunca vatandaşların alım gücü de iyiden iyiye düştü. Fiyatların bu denli artması vatandaşların ihtiyaçlarının da artmasına sebep oldu. İhtiyaçlarıın bekletmek istemeyen vatandaşlar bankaların yolunu tuttu. Bankaların sunmuş oldukları kredileri karşılaştırmak isteyen vatandaşlar için Uşak gündem olarak çeşitli bankaların kredi imkanlarını sizler için araştırıyor ve sizlere sunuyoruz.

Akbank vatandaşların nakit ihtiyacına son verecek kampanyayı açıkladı. Buna göre 12 ay vade ile 250 bin TL'lik ihtiyaç kredisi veriyor. Akbank internet sitesi üzerinden sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi hesaplama sistemi üzerinden 250 bin TL ihtiyaç kredisi için 12 ay vade seçeneği ile hesaplama yapıldığında aylık faiz oranının ise yüzde 2,78 olduğu görülmektedir. Böylece ödenmesi gereken aylık taksit tutarı ise 25 bin 832 TL olarak yapılacaktır. Peki Akbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisi detayları neler?

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Akbank 50 bin TL'lik kredi tutarına kadar 36 ay vade fırsatı sunmaktadır. 50 bin TL ve üzeri ve 100 bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredisinde ise 24 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Son olarak 100 bin TL ve üzeri ihtiyaç kredisinde ise 12 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Vade sürelerine göre ise aylık faiz oranları da belirlenmektedir. İşte Akbank örnek ihtiyaç kredisi hesaplama tablosu..

Akbank ihtiyaç kredisi hesaplama tablosuna göre 250 bin TL'lik ihtiyaç kredisi ile 12 ay vade fırsatı baz alınmıştır. Buna göre aylık taksit tutarının 25.832,94 TL olduğu görülmektedir. Aylık faiz oranını ise yüzde 2,78 olduğu açıklanmıştır. 

İlgili Haberler