Migros'tan kaçırılmayacak fırsat! Deterjan ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim var

Migros Sanal Market üzerinden deterjan indirimlerini duyurdu. Buna göre yüzde 30'a varan indirim var. Kaçırmayın.
Migros'tan kaçırılmayacak fırsat! Deterjan ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim  var

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Migros kısa süreli indirim yapmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre deterjan ürünlerinde yüzde 30'a varan indirim var. Peki hangi ürünlerde ne kadar indirim var? İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşlar ise özellikle temel ihtiyaç ürünlerinde yapılan kampanyaları yakından takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak market indirimlerini ve kampanyalarını yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki söz konusu kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar.

MİGROS DETERJAN ÜRÜNLERİNDE İNDİRİM YAPTI

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyalarını duyurdu. Buna göre deterjan ürünlerinde yüzde 30'a varan indirimler sunuyor. İşte Migros tarafından sunulan kampanyanın detayları.

Alo Kar çiçeği beyazlar ve renkliler 8 kg toz deterjan ürününün fiyatı 184,90 TL iken yüzde 20 indirim ile 147,92 TL'ye düşmüştür. 

Ariel Aquapurda dağ esintisi renkliler 7 kg toz deterjan ürünü fiyatı 162,25 TL iken yüzde 20 indirim ile 129,80 TL'ye düşmüştür.

Ariel dağ esintisi renkliler 3 g 20 yıkama ürünün fiyatı ise 93,50 TL iken 74,80 TL'ye düştü.

Tursilmatik toz çamaşır deterjanı ürününü fiyatı ise 153,90 TL iken 130,90 TL'ye düştü. 

Yumoş çamaşır deterjanı kırışıklık karşıtı ürününün fiyatı 63,90 TL iken yüzde 20 indirim ile 51,12 TL'ye düştü.

Lysol antibakteriyel çamaşır makinesi temizleyicisi ürününün fiyatı 46,90 TL iken yüzde 30 indirim ile 32,83 TL'ye düştü. 

Bu tarz indirimlerden anındna haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler