Migros kısa süreli indirimini duyurdu! Bulaşık deterjanı 105 TL'den 39 TL'ye düştü

Migros kısa süreliğine bulaşık deterjanı ürününde büyük indirim yaptığını duyurdu. Stoklar sınırlı. Elinizi çabuk tutun.
Migros kısa süreli indirimini duyurdu! Bulaşık deterjanı 105 TL'den 39 TL'ye düştü

Migros Sanal Market üzerinden kısa süreli indirimlerini duyurmaya devam ediyor. Yapılan duyuruya göre bulaşık deterjanı ürününde büyük indirim var. Peki kampanyanın detayları ve şartları nelerdir?

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatadaşlan market indirimlerini yakından takip ediyorlar. Özellikle temel ihtiyaç ürünlerini daha uygun fiyatlardan satın almak isteyen vatandaşlar market kampanyalarını kaçırmak istemiyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için market indirimlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki kampanyanın detayları nelerdir?

MİGROS BULAŞIK DETERJANINDA BÜYÜK İNDİRİM YAPTI

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Migros internet sitesi üzerinden kısa süreli indirimlerini duyurmaya devam ediyor. Yalnızca online alışverişlerde geçerli olan bu indirimler çok kısa süreliğine gelmektedir. Sizde bu fırsattan yararlanmak için elinizi çabuk tutun. İşte kampanyanın detayları. 

28 Nisan ile 29 Nisan tarihleri arasında Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerinizde Finish Powerball Quantum Max 15 Tablet 187 g ürününde Sanal Market için geçerli olmak üzere 2'li alımlarda 39,95 TL'ye düşmektedir. Bu ürünlerdeki indirim sepete eklendiği zaman düşecektir. Bir müşteri bu kampanyadan en fazla iki kez yararlanma hakkına sahiptir. Tek seette üründen en fazla 4 adet eklenebilmektedir. Kampanyadaki ürünler stoklarda sınırlıdır. Bu sebeple sizde bu indirimden yararlanmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. 

Migros Sanal Market üzerinden sunulan bu kampanyaya göre yukarıdaki üründen 2'li alım yapıldığı zaman 105,90 TL olan fiyatı 39,95 TL'ye kadar düşmektedir. Bu tarz market indirimlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip etmeyi unutmayın. 

İlgili Haberler