Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat! O banka sepeti Migros'tan doldurana 300 TL verecek

Türkiye'de bankalar ile marketler arasında işbirlikleri duyurulmaya devam ediyor.
Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat! O banka sepeti Migros'tan doldurana 300 TL verecek

Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat! O banka sepeti Migros'tan doldurana 300 TL verecek - Türkiye'de bankalar ile marketler arasında işbirlikleri duyurulmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Migros marketlerden alışveriş yapacak kişilere Akbank tarafından 300 TL ödül verileceği de resmen açıklanmış oldu. Gelen açıklamalar sonrasında ise vatandaşlar Migros marketlere akın etti.

Migros Market tarafından gelen açıklamada kampanyaya ait şu bilgilere yer verildi.

Akbank Müşterisi Olanlara 300 TL İndirim!

  • Kampanya kapsamında “1007MIGROS3 ” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 1.500 TL Migros Sanal Market harcamasına 300 TL değerinde ve yalnızca Migros Sanal Market’te geçerli indirim kodu kazanacaktır.
  • Kampanyadan Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilecektir. 
  • Kampanya sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden “ 1007MIGROS3 ” davet kodunu kullanarak yapılan başvurular için geçerlidir.
  • Müşteriler kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilecektir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan 1.500 TL Migros Sanal Market harcamasına 300 TL tutarındaki Migros Sanal Market indirim kodu sadece Migros Sanal Market web sitesi ve Migros mobil uygulamasındaki alışverişlerde geçerlidir.
  • Mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklanması ve davet kodu alanına “ 1007MIGROS3 “ kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması önemlidir. Detaylı bilgi için: Akbanklı Ol | Akbank Müşterisi Olmak Çok Kolay
  • Kampanya kapsamında kazanılan 1.500 TL Migros Sanal Market harcamasına 300 TL değerindeki indirim kodunun kullanım süresi 30 Nisan 2023 tarih ve saat 23:59’da sona erecektir. Bu tarihten sonra kodlar geçersiz sayılacak ve kullanılamayacaktır.
  • Kampanya kapsamında kazanılan 1.500 TL Migros Sanal Market harcamasına 300 TL değerindeki kodu, müşterinin “ 1007MIGROS3 ” davet koduyla Akbanklı olma süreci tamamlandıktan sonra Akbank tarafından SMS ile müşteriye gönderilecektir.
  • Migros Sanal Market İndirim kodu Migros Sanal Market web sitesi üzerinden alışveriş yapılıyor ise; ödeme sayfasında bulunan Puanlarım / Çeklerim bölümünde Hediye Çeki alanına girilmelidir. Migros Sanal Market mobil uygulaması üzerinden alışveriş yapılıyor ise; ödeme adımında bulunan Hediye Çeklerini / Puanlarını Gör bölümünde Hediye Çeki alanına girilmedir. Kullanılacak hediye çeki “Kullan” butonundan aktif hale getirilmelidir. Aksi takdirde indirim geçerli olmayacaktır.
  • Kampanya 13 Mart – 13 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Vatandaşlar Migros marketlere giderek Akbank kartlarıyla alışverişlerini ödemeleri durumunda 300 TL ekstra ödülden de faydalanabilecek.

İlgili Haberler