Migros Gördüğünüze İnanın kampanyası ile yeni ürünlerini satışa çıkardı! O ürünler sadece 35 TL

Migros Sanal Market üzerinden Gördüğünüze İnanın kampanyasına göre sadece 35 TL'ye satılan ürünlerini satışa çıkardı.
Migros Gördüğünüze İnanın kampanyası ile yeni ürünlerini satışa çıkardı! O ürünler sadece 35 TL

Migros Sanal Market üzerinden her gün Gördüğünüze İnanın kampanyası ile yeni ürünlerini tek fiyattan satışa çıkarıyor. Bu ürünleri aynı fiyattan satın almak için ise yerine getirmeniz gereken bir şart bulunmaktadır. Buna göre Migros Sanal Market üzerinden 200 TL  alışveriş yaparak bu ürünleri tek fiyattan alma fırsatını yakalamış olacaksınız. Peki bugün Migros Sanal Market üzerinden duyurulan hangi ürünler tek fiyattan satışa çıkarıldı? İşte detaylar..

Son dönemlerde yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapılmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu zamlar karşısına zor durumda kalıyorlar. Hal böyle olunca özellikle gıda ve temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli almak isteyen vatandaşlar market indirimlerini ve sunulan kampanya fırsatlarını kaçırmamak için araştırma yapıyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak araştırmaları sizler için yapıyor ve buradan sizlere sunuyoruz.

Migros Sanal Market üzerinden sunulan yeni kampanyaya göre 200 TL alışverişlerde tavuk ürünleri sadece 35 TL'ye satılacak. Peki ürünlerin detayları neler? İşte tek fiyattan satılacak ürünler..

200 TL ALIŞVERİŞ YAPIN BU ÜRÜNLERİ SADECE 35 TL'YE ALIN

Migros Sanal Market üzerinden duyurulan kampanyaya göre 200 TL üzeri alışverişlerde 35 TL'ye satın alınabilecek ürünler yukarıda belirtilmiştir. Buna göre Banvit Piliç Bonfile kg fiyatı 112,90 TL iken sadece 35 TL'ye satılacaktır. Yine 200 TL'lik yapılan alışverişlerde Şenpiliç büyük tabaklı piliç bonfile kg fiyatı 112,90 TL iken 35 TL'ye düşmektedir. Son olarak Gedik piliç bonfile kg fiyatı 112,90 TL iken 35 TL'ye düşmektedir. 

Sizde bu tarz indirimli ürünlerden anında haberdar olmak istiyorsanız Uşak gündem haber sitemizi takip edin. Sizler için market indirimlerini takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunuyoruz. Takip edin indirimleri kaçırmayın. 

İlgili Haberler