Migros kısa süreliğine indirim yaptı! Doğuş çay ve Fairy bulaşık deterjanı 29 TL'ye düştü

Migros kısa süreliğine indirim yaptı. Bu indirimlerden yararlanmak için Migros Sanal Market üzerinden 200 TL 'lik alışveriş yapmanız gerekmektedir.
Migros kısa süreliğine indirim yaptı! Doğuş çay ve Fairy bulaşık deterjanı 29 TL'ye düştü

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. 'Gördüğünüze İnanın' kampanyası ile sunulan bu indirimden yararlanmak için 200 TL'lik alışveriş yapmanız gerekmektedir. Peki hangi ürünler 29 TL'ye düşmektedir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar marketler tarafından yapılan indirim fırsatlarını kaçırmak istemiyor ve bu tarz haberleri yakından takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için kampanyları ve indirimleri takip ediyoruz ve özellikle temel ihtiyaç ürünlerinde yapılan indirimleri sizlere anında sunuyoruz.

Peki Migros Sanal Market tarafından sunulan ürünler hangileri? İşte kampanyadan yararlanmak için yapılması gerekenler haberimizde yer alıyor.

MİGROS DUYURDU! O ÜRÜNLER 29 TL'YE DÜŞTÜ

Gördüğünüze İnanın Kampanyası ile Money Kart'ı olanlar 200 TL ve üzeri alışveriş yaparak bu kampanyadan yararlanabileceklerdir. 200 TL'lik alışverişte kampanya kapsamındaki ürünlerden bir tanesi alınabilecektir. Ramazan kolilileri 23 Nisan kampanyası ürünleri, alkollü içkiler, sigara, operatör, TL ürün yükleme satışları, Sinemia Kart paketi, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe-ev-plaj-ofis mobilyaları, egzersiz aletleri, kuyum ürünleri, fırsat paketleri müşteri poşetleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil olmayacaktır.

Money Kart kullanılarak yapılan ödemelerde geçerli olacaktır. Gördüğünüze İnanın kampanyası başka bir kampanya ile birleştirilemez. İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Yukarıdaki görselde yer alan ürünler Migros Sanal Marketten 200 TL'lik alışverişlerde geçerli olarak 29 TL'ye düşmektedir. Buna göre Faıry Sıvı Bulaşık Deterjanı Özel Seri Limon 1.5 L ve Doğuş Tiryaki Çay 500 G ürünlerinin normal fiyatları 59,90 TL iken 200 TL ve üzeri alışverişlerde ise sadece 29 TL'ye satılacaktır. 

İlgili Haberler