İş kurmak isteyenlere büyük fırsat Halkbank'tan geldi! 12 ay ertelemeli 250 bin TL destek kredisi verilecek

Halkbank tarafından yapılan açıklama ile birlikte iş kurmak isteyen gençlere 250 bin TL kredi verileceği açıklandı. Şartlar belli oldu.
İş kurmak isteyenlere büyük fırsat Halkbank'tan geldi! 12 ay ertelemeli 250 bin TL destek kredisi verilecek

Pek çok vatandaş tarafından her ne kadar iş anlamında fikirler ve istekler bulunsa da son yıllarda yaşanan pahalılık nedeni ile uygun fiyata sermaye bulmak da zorlaşmaya başladı. Konu hakkında pek çok kişi tarafından gelen şikeyetler artsa da bir yandan da bankalar tarafından vatandaşların bu ücretlere daha kolay avantajlar ile sağlanabilmesi için çalışmaların yürütüleceği ifade edildi. 

Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından ise özellikle de genç girişimcilerin önünün açılabilmesi adına yeni çalışmalar yapılmaya başlandı. Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre genç girişimcilere bu konuda destek sağlamak amacı ile destek kredisi verileceği öğrenildi. Ertelemeli kredi ile yapılacak olan bu destek sayesinde pek çok kişinin iş kurmaları konusunda büyük destekler alınabileceğinden bahsetti. 

Genç nüfus tarafından çok büyük ilgi gören bu fıırsat konusunda merak edilenlerin ardından Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre kimlerin başvuru yapabileceği de açıklanmış oldu. 

GENÇ GİRİŞİMCİLERE 12 AY ERTELEMELİ DESTEK KREDİSİ VERİLECEK! 

Halkbank tarafından verilen bu destek kredisi ile birlikte 'Halk Girişimci Kredisi' başlığı altında duyurulan bu kredi ile birlikte iş fikri olan kişilere 250 bin TL destek kredisi verileceği açıklandı. Konu hakkında "Bir iş fikrine dayalı olarak kendi işini kurmak isteyen/kurmuş olan, bu iş ile ilgili faaliyeti yürütme yeteneğine ve tecrübesine sahip olduğu kanaati edinilen girişimciler hedef kitlemizdir" şeklinde yapılan açıklamaya göre en az ilkokul mezunu olan kişilerin bu kredilere başvuru yapabilecekleri öğrenildi. 

ŞARTLAR AÇIKLANDI! 

Bir fikir ile giden kişilere destek olmak amacı ile verilen bu kredisi sayesinde en az ilkokul mezunu olan, 45 yaşını geçmemiş olan kişilerin başvuru yapabilecekleri açıklandı. 12 ay erteleme sözlü ile verilen bu krediden faydalanmak isteyen kişilerin ise yapılan açıklamalar doğrultusunda Halkbank şubeleri üzerinden kolay bir şekilde başvurularını tamamlayabilecekleri ifade edildi. 

İlgili Haberler