Hurdacılar o eşyayı arıyor! Sakın çöpe atmayın! Evinizde servet saklıyor olabilirsiniz

Evinizde bu teknolojik ürünler varsa büyük paralar kazanabilirsiniz. Hurdacılar o ürünleri arıyor.
Hurdacılar o eşyayı arıyor! Sakın çöpe atmayın! Evinizde servet saklıyor olabilirsiniz

Evinizde servet değerinde elektronik eşya bulunduruyor olabilirsiniz. Hurdacılar bu eşyaları arıyor. Peki servet değerinde olan bu eşyalar neler? İşte detaylar.

Uzun zamandır kullanmış olduğunuz ve artık kullanma ömrü tüketenen elektronik cihazlar bir kenara atılabiliyor. Bozulduğunu düşündüğümüz bu teknolojik cihazları bazı zamanlar çöpe dahi atabiliyoruz. Ama kullanılmayan elektronik cihazlar öyle paralar edebiliyor ki şaşırıp kalıyorsunuz. Bu cihazlar hurdacılar tarafından araştırılıyor. Kallınmayı bıraktığımız ya da üst modelini satın almak için bir kenara attığımız teknolojik ürünler servet edebiliyor. Sizin evinizde de bu cihazlardan varsa mutlaka değerlendirin. 

Birleşmiş Milletler Üniversitesi ve Uluslarası Telekomünikasyon Birliği tarafından yayımlanan verilere göre ülkemizde 623 tom e-atık bulunuyor. Bu atıkların içerisinde değerli olanların toplam fiyatı ise 55 milyar Euro olarak hesaplanmıştır. Türkiye'de teknolojik ürünler yeni modeller çıktıkça sürekli yenileniyor. Üst modellerinin alınması ise eski telefonların elektronik ve değerli hurdalara dönüştürüyor. Kenara köşeye atmaktansa bu atıkları değerlendirmek ve bunlardan büyük paralar kazanmak ise mümkün. 

HURDACILAR BU ÜRÜNLERİ ARIYOR

Hurdacılar tarafından aranan teknolojik ürünler eğer sizin evinizde de varsa mutlaka değerlendirin. Bu büyük bir gelir kapısına dönüşebilir. Hurdacıların özellikle de son zamanlarda göz bebeği haline gelen bu teknolojik ürünler ise telefonların anakartlarıdır. Telefonların içerisinde bulunan anakartlar 14 ve 22 ayar altın ve değerli paladyum gibi materyaller içermektedir. Bu da bir servet değerinde para kazanmanızı sağlayacaktır. Kesinlikle eski telefonlarınızın bu özelliğini bilerek satışı ona göre yapmalısınız. 

İlgili Haberler