Hemen depoları fulleyin! Akaryakıtta yeni zam, bu gece fiyat artıyor!

Akaryakıtta zamların önüne geçilemiyor. Vatandaş zam yağmuruna tutulurken bir zam haberi daha geldi. Akaryakıt için bu gece yarısı yine fiyat tarifesinde değişiklik yapılacak.
Hemen depoları fulleyin! Akaryakıtta yeni zam, bu gece fiyat artıyor!

Türkiye’de fiyatı en sık artan ürünlerin başında akaryakıt geliyor. Akaryakıt ürünlerine adeta sırayla zamlar yapılıyor. Araç sahipleri de bu zamlarla beraber yüksek yakıt maliyetleri ile karşı karşıya kalıyorlar. Bu gece yarısı için akaryakıtta bir zam haberi daha geldi. Akaryakıt sektörü kaynakları tarafından verilen bilgiyi göre LPG Otogaz için bu gece zam uygulaması yapılıyor. LPG otogaz fiyatı ne kadar artacak?

LPG OTOGAZ ZAMMI BELLİ OLDU!

LPG otogaz için fiyat artışı haberi geldi. Bu geceden itibaren bu zam pompa fiyatlarına yansıtılacak. Bunun için bu gece 00:00’a kadar LPG otogaz alacak olan araç sahipleri küçük de bir tasarruf yapmış olacaklar. Akaryakıt sektöründen verilen bilgilere göre bu gece uygulanacak olan LPG otogaz zammının miktarı litre başı 1,30 TL olacak. Fiyatlar her litrede 1,30 TL yükseltilecek.

BENZİN VE MOTORİN ZAMMI VAR MI?

Akaryakıtta zam denilince akla ilk gelen benzin ve motorin oluyor. Bu akaryakıt ürünleri için henüz herhangi bir zam açıklaması yapılmadı. Hem benzinde hem de motorinde onaylanmış bir zam kararı bulunmuyor. Ancak gelen veriler hiç de iç açıcı değil.

Dolar kurunda 27 TL’nin üzerinde yerleşme olduğu görülürken brent petrolün varil fiyatında 95 dolar rakamı görülmeye başlandı. Tüm bu fiyatlamalar hem benzinde hem de motorinde bir maliyet artışına neden oluyor. Benzin ve motorinin her ikisinde de bu hafta sona ermeden 1,50 TL’den az olmamak kaydıyla yeni bir zam uygulamasının yapılma ihtimali çok yüksek görülüyor.

AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

İstanbul Akaryakıt Fiyatları

Benzin: 38,52 TL
Motorin: 40,04 TL
LPG Otogaz: 17,78 TL

Ankara Akaryakıt Fiyatları

Benzin: 39,10 TL
Motorin: 40,57 TL
LPG Otogaz: 17,69 TL

İzmir Akaryakıt Fiyatları

Benzin: 39,22 TL
Motorin: 40,76 TL
LPG Otogaz: 17,40 TL