Günün ilk güzel haberi geldi! Bu sefer ZAM değil İNDİRİM var fiyatı tam 100 TL birden düştü

Ekonomik olarak zorlu günler geçiren vatandaşlar için günün ilk güzel haberi geldi. Bu sefer zam değil indirim müjdesi geldi. Tüp fiyatları düştü. İpragaz Aygaz Tüp fiyatları...
Günün ilk güzel haberi geldi! Bu sefer ZAM değil İNDİRİM var fiyatı tam 100 TL birden düştü

Günün ilk güzel haberi geldi! Bu sefer ZAM değil İNDİRİM var fiyatı tam 100 TL birden düştü - Mayıs ayında yapılan genel seçimlerin hemen öncesinde başlayan zam yağmuru seçimden sonra daha da hızlanarak devam etmişti.

Özellikle de yılbaşı öncesi maaş zamları beklenirken gelen zamlar şok etkisi yaratmış, vatandaşın cebine girmeden zam adeta eriyerek yok edilmişti. Zamdan olumsuz etkilenen vatandaşlar mağduriyet yaşarken Mart ayının ilk indirim haberi açıklandı. Mutfak tüpü fiyatına 100 TL indirim yapıldığı açıklandı. İşte yeni fiyatlar...

12 KG'LIK İPRAGAZ TÜP FİYATI KAMPANYA! 100 TL İNDİRİM YAPILDI...

İpragaz tarafından yapılan açıklama ile "iPApp’tan İndirim Kampanyası! iPApp müşterilerine özel 12 kg’lık ev tüpünü hemen avantajlı fiyattan siparis vermek için; sepette “iPApp’tan 100 TL İndirim” seçimini yapınız." denilerek tüp fiyatlarına 100 liralık indirim yapılacağı açıklandı. Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

kampanya.jpg

Kampanya, 12 kg'lık İpragaz ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 28 Şubat 2024 - 5 Mart 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya döneminde, İpragaz tarafından EPDK'ya bildirilen KDV dahil tavan satış fiyatı üzerinden 100 TL tutarında indirim uygulanacaktır.

Kampanyaya katılmak için sepetinize almak istediğiniz ürünleri ekledikten sonra, sepetinize giderek aktif kampanyalar bölümünden ilgili kampanyayı seçmeniz gerekmektedir. Kampanya seçimi sonrası, kampanya koşullarını sağladığınız takdirde kampanya katılımınız gerçekleşecektir.

Kampanya sadece İPApp üzerinden verilen siparişlerde geçerlidir. Kampanya koşulları, belirlediğiniz konum için geçerlidir.

Sipariş vereceğiniz adresin bulunduğunuz il/ilçe’nin konumunuzdan farklı olması durumunda kampanya koşulları farklılık gösterebilir.

Kampanya fiyatları, tavsiye edilen kampanya fiyatlarıdır, bayiler kampanya fiyatları üzerinden de indirim yapılabilir iken, kampanya koşullarının sağlanması halinde bu fiyattan daha yüksek bir fiyata satış yapamazlar.

Bu koşulları yerine getiren kişiler verecekleri tüp siparişlerinden 100 TL indirim hakkı elde edecekler. Kampanya 5 Mart 2024 tarihinde sona erecek. Bu tarihe kadar uygulama üzerinden sipariş verenler indirimli tüp alabilecekler.