Gram ve çeyrek altın fiyatları bugün 16.30’da hızla değişecek! Çünkü..

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de hızla takip edilmeye devam ediliyor. Aktarılan son habere göre altın fiyatları bugün hızla değişecek! Sebebi belli oldu. Peki, altın fiyatları neden değişecek, güncel altın fiyatlarında son durum ne?
Gram ve çeyrek altın fiyatları bugün 16.30’da hızla değişecek! Çünkü..

Gram altın ve çeyrek altının ne kadar olduğu ve hangi seviyeden satıldığı merak ediliyor. Piyasalardan alınan son rakamlara göre ons altın uluslararası seviyede bugün 2 bin 20 dolar seviyesinde işlem görüyor. 13 Şubat altın fiyatlarında son durum haberimizde

CANLI GRAM ALTIN FİYATI

ALIŞ 1.998,49

SATIŞ 1.998,79

ÇEYREK ALTIN FİYATI

ALIŞ 3.365,00

SATIŞ 3.437,00

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

ALIŞ 13.377,00

SATIŞ 13.579,00

ONS ALTIN FİYATI

ALIŞ 2.024,10 Dolar

SATIŞ 2.024,55 Dolar

İSLAM MEMİŞ'TEN SALI GÜNÜ UYARISI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ABD enflasyon verilerine de köşesinde değindi. Memiş, yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Her ayın ikinci haftasında olduğu gibi salı günü ABD enflasyon verisi açıklanacak. ABD enflasyon verisi, küresel piyasalar için oldukça önemli olacak.

Uluslararası piyasalarda dolar ve dolar karşısındaki enstrümanlarda yeni bir trend başlayabilir. Bu hafta piyasalarda hangi bant aralığını takip edeceğim?”

HERKES SAAT 16.30’U BEKLİYOR

Altın fiyatlarında son durumun ne olacağı merak konusu. Bugün piyasalar saat 16.30’u bekliyor. Çünkü merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Uzmanların ve ekonomistlerin değerlendirmesine göre ABD’de bir önceki ay yüzde 3,4 seviyesinde olan TÜFE’nin ocak ayında yüzde 2,9 civarına kadar gerileyebileceği öngörülüyor. Bunun yanı sıra yıllık TÜFE ise yüzde 3,7 civarına kadar düşüş gösterebilir.

İlginizi çekebilecek diğer ekonomi haberleri:

Not: Haberimiz bir yatırım tavsiyesi değildir. Piyasadaki rakamlar baz alınarak hazırlanmıştır.