Garanti BBVA'dan tüm müşterilere 1.000 TL jesti!

Garanti BBVA müşteriler için çok özel bir kampanyanın duyurusunu yaptı. Tüm müşterilere 1.000 TL ödemeyi teklif eden banka bunun için istenen şartı da açıkladı.
Garanti BBVA'dan tüm müşterilere 1.000 TL jesti!

Bankalar dönem dönem yaptıkları kampanyalar ile büyük dikkat çekebiliyorlar. Müşterilere özel imkanlar sunan bankaların bu imkanlarını değerlendirenler kazançlı çıkıyorlar. Bunun için yapılması gereken ise bankaların kampanyalarını takip etmek ve bu kampanya kapsamında istenen şartı yerine getirmek oluyor. Garanti BBVA da böyle bir kampanyanın duyurusunu yaptı. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen Garanti BBVA müşterileri 1.000 TL kazançlı çıkıyorlar.

GARANTİ BBVA’DAN 1.000 TL KAZANMA ŞARTI!

Bankanın açıklamış olduğu kampanyanın çok kolay bir şartı bulunuyor. Müşteriler yakınlarını mobilden müşteri olmaya davet ediyorlar ve bu davet edilen kişiler Garanti BBVA’nın yeni müşterisi olurlarsa o zaman davette bulunan kişiye banka bir hediye veriyor. Bu şekilde 4 yakınının davet eden müşteri her bir davet için 250 TL’den olmak üzere toplamda 1.000 TL kazanıyorlar.

KİMLER KAMPANYAYA KATILABİLİR?

Garanti BBVA’nın 1.000 TL kazandıran kampanyasından yararlanma hakkı bulunan müşterilerin de kimler oldukları açıklandı. Buna göre göre Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi tüm müşteriler yakınlarını Garanti BBVA müşterisi olmaya davet ederek 1.000 TL kazanabiliyorlar. Davet edilen kişilerin 18 yaş üzeri olması gerekiyor. Bunun dışında Garanti BBVA müşterisi olmayan herkese davet gönderilebilir.

DAVET NASIL YAPILIYOR?

1.000 TL kazanmak için davet işlemini müşterilerin nasıl yapabilecekleri de açıklandı. Buna göre müşteriler Garanti BBVA Mobil uygulamasına girmeleri gerekiyor. Bu uygulamada “Profil ve Ayarlar” kısmından “Arkadaşını Davet Et” adımı seçilir. Burada bir promosyon kodu oluşturulur. Bu kod davet edilecek kişilere gönderilir. Tamamen kişisel olarak üretilen bu kodu kullanarak Garanti BBVA Mobil uygulamasından müşteri olanlar o kodun sahibine ödül kazandırırlar. Garanti BBVA’ya davet edilerek yeni müşteri olan kişi işlemlerini tamamladıktan sonra tanıdıklarını davet ederek o da bu 1.000 TL kazanma imkanından yararlanabilir.

Ödül kazanan Garanti BBVA müşterilerinin ödül yüklemelerinin 31 Ekim tarihine kadar yapılacağı bildirildi.