Garanti Bankası'ndan açıklama geldi! Kimlik numarası sonu çift olanlara 10.000 TL ödenecek

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamalarda banka tarafından 1000 TL'ye ek olarak 10 bin lira da ödeme yapılacağı açıklandı.
Garanti Bankası'ndan açıklama geldi! Kimlik numarası sonu çift olanlara 10.000 TL ödenecek

Garanti Bankası'ndan açıklama geldi! Kimlik numarası sonu çift olanlara 10.000 TL ödenecek - Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamalarda banka tarafından 1000 TL'ye ek olarak 10 bin lira da ödeme yapılacağı açıklandı. Garanti BBVA Mobil'den şubeye gitmeden müşteri olup da bireysel kredi kartı başvurusu yapan vatandaşlara başvuruların onaylanır onaylanmaz bin lira bonus vereceği ve 10 bin liraya varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından da faydalanabilecekleri ifade edildi.

Garanti BBVA tarafından yapılan kampanya duyurusunda 1000 TL bonusa ek olarak üstelik 10 bin liraya da varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunacağını açıkladı.

Garanti Bankası tarafından kampanya koşulları ve detayları da netleşti:

  • 1-28 Şubat tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA'lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Mart’a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacaktır.
  • Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, moneybonus üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Kampanyaya Garanti Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyaya ek kartlar ve personel kartlar dahil değildir.
  • Kazanılan bonuslar 25 Mart – 25 Nisan 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir.
  • Kullanılmayan bonuslar 26 Nisan 2023 tarihinde geri alınacaktır.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.
  • Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, vergi ödemeleri, bonus kullanımları dahil değildir.
  • Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.
  • Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.

Garanti Bankası tarafından kimlik sonu çift olan vatandaşlara sağlayacağı bu bonusa ek olarak da 10 bin lira faizsiz taksitli nakit avans vereceğini duyurdu.

İlgili Haberler