Akbank o şartı sağlayan herkese 1000 TL para dağıtıyor! Hemen başvurun

Akbank o şartı sağlayan herkese hediye Chip-Para fırsatı sunuyor.
Akbank o şartı sağlayan herkese 1000 TL para dağıtıyor! Hemen başvurun

Akbank o şartı sağlayan herkese 1000 TL para dağıtıyor! Hemen başvurun: Akbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kampanyasına göre Axess'e şimdi başvuran ve Akbanklı olan herkese 1000 TL'ye varan chip-para hediye ediyor. 28 Şubat son gün. Bugün hemen başvurun 1000 TL'ye varan para kazanma fırsatını yakalayın. Peki Akbank tarafından sunulan bu kampanyanın detayları neler? Katılım sağlamak için yapılması gereken şartlar neler? İşte tüm detaylar..

KAMPANYANIN DETAYLARI

Akbank tarafından sunulan bu kampanya 1 Şubat tarihinde başlamış olmakla birlikte 28 Şubat tarihine kadar başvuru sağlanmaktadır. Akbank bireysel kredi kartı olmayan ve bu tarihler arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan herkes yararlanabileceklerdir.

Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Akbank Müşteri İletişim Merkezinden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.

 

Ayrıca katılım sağlamak için başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Böylece anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olabilir; kartınız adresinize ulaşmadan internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilme fırsatını yakalayacaksınız. 

Söz konusu tarihler arasında başvurusu onaylanan Akbanklılar kampanya kapsamında 15. Mart 2023’e kadar yapacakları her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL, toplam 1.000 TL’ye varan chip-para kazanabilme şansını elde edecekler. Bununla birlikte kampanya kazanımı aynı gün içinde aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 1.000 TL’lik harcama için geçerlidir.

Kampanyaya dahil olmayan kartlar ise Free, Troy, Ticari kartlar, Ek kart, Öğrenci kartları ve Sanal kart.

İlgili Haberler