Ev sahibi ve kiracılara duyuruldu! Artık TAMAMEN ücretsiz oldu

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıya son dakika duyurusu yapıldı. Kombi klima bakımı, çilingir, halı ve koltuk temizleme, elektrik ve su tesisatı tamiratını bedava yaptırabilirsiniz.
Ev sahibi ve kiracılara duyuruldu! Artık TAMAMEN ücretsiz oldu

Ev sahibi ve kiracılara duyuruldu! Artık TAMAMEN ücretsiz oldu - Türkiye'de milyonlarca ev sahibi ve kiracıya son dakika uyarısı yapıldı. Özellikle de konut kredisi çeken kişilerin bankaların zorunlu tutması ile yaptırdıkları konut sigortası paketinin bilinmeyenleri ortaya çıktı. 

Son dönemde yükselen konut fiyatları nedeni ile ev sahiplerinin de kiracılarına yaptırma zorunluluğu getirdiği konut sigortası paketinde aslında pek çok ek hak sunulduğu, ancak pek çok kişinin bu haktan habersiz olduğu için kullanmadığı ortaya çıktı. Konut sigortası olan ev sahipleri ve kiracılar bu işlemlerin hepsi size bedava oldu!

KONUT SİGORTASI YAPTIRAN EV SAHİBİ VE KİRACILAR! BU HİZMETLER SİZE BEDAVA OLDU

Türkiye Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ilde büyük bir yıkıma neden olan deprem felaketi sonrasında bir kere daha deprem gerçeği ile yüz yüze gelirken zorunlu deprem sigortası ve konut sigortası paketlerine olan ilgi artmıştı. Her depremden sonra olduğu gibi Kahramanmaraş depremi sonrasında da DASK başvurusu rekor kırarken vatandaşlara konut sigortası için önemli bir hatırlatma yapıldı. 

Genel Asistanlık Hizmeti adı altında konut sigortası yaptıran kişilere sunulan hizmetler kapsamında şu hizmetlere yer verildi:

Yangın, Yıldırım, İnfilak, Duman, Deprem, Hızrsızlık, Sel, Su Baskını, Dolu, Fırtına, Kar Ağırlığı, Dahili Su, Fiziki Hasarlar, Cam ve Aynaların Kırılması, Makina Kırılması Sigortası, Elektronik Cihaz Sigortası, Enkaz Kaldırma Masrafları, Yakıt Sızması, Kira Kaybı, Evde Çalışanların Emniyeti Suistimali, Eşyanın Konut Dışında da Teminat Altında Bulunması, Kiracılar İçin Boya-Badana Vb. Dekorasyon Masrafları, Grev, Lokavt, Kargaşalık, Halk Hareketleri, Kötü Niyetli Hareketler, Terör Kara/Hava/Deniz Taşıtları Çarpması, Yer Kayması, Alternatif İkamet Masrafları, İşveren Sorumluluk Yangın Mali Sorumluluğu, Hukuksal Koruma, Aile Destek Sigortası ,Anadolu Hizmet Konut Yardım, MiniFIX Hizmeti, Halı Yıkama / İndirimli Kuru Temizleme Hizmeti, Kombi veya Klima Bakım Hizmeti. 

Bu hizmetler konut sigortası yaptıran çok sayıda kişiye ücretsiz olarak sunulan hizmetler arasında yer aldı. 

İlgili Haberler