Emekliler yaşadı! 27-28-29-30 Kasım’da ÖDEME yapılacak! Emekli ayırt edilmeyecek
Yapı Kredi Bankası, yaptığı açıklamasında emeklilere ödeme yapılacağını duyurdu.30 Kasım’da sona erecek promosyon kampanyasına başvuran emekliler ödemelerini 27-28-29-30 Kasım tarihlerinde alabilecek. Yapılacak ödemelerde emekli ayırt edilmeyeceği belirtildi.
Az önce açıklandı! İptal kararları peş peşe geldi! VATANDAŞ ŞOK OLDU
Sadece 5 gün geçerli! 560 Bin TL'ye sıfır Renault Megane Sedan!
AÇIKLAMA YAPILDI
Yapı Kredi resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında 9 bin TL’ye varan promosyon ödemesinin yapılacağını ifade ederek, “T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!” açıklamasını yaptı.
MAAŞIN BANKAYA TAŞINMASI YETERLİ
Banka, açıklamasında bu ödemeden yararlanmak isteyen emeklilerin maaşlarını 3 yıl boyunca Yapı Kredi Bankası’ndan almayı taahhüt etmesi gerektiği açıklandı. Ödemelerden SSK, Bağ-Kur ya da Emekli Sandığı emeklilerin yararlanabileceği belirtildi.
NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?
Promosyon ödemelerinden yararlanmak isteyenler için ödemelerin detayları da merak konusu oldu.1 Eylül’de başlayan ve 30 Kasım tarihine kadar devam eden emekli promosyon ödemelerinde ödeme miktarları şu şekilde:
“Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL’nin üzerindeyse 7.500 TL nakit promosyon ödenir”
Altın ve TL'de yeni dönem başlıyor! Resmen açıklandı bundan sonra..
MEB’den gece yarısı ara tatil kararı! İlkokul, ortaokul ve liselerin tamamını KAPSIYOR
500 TL EK NAKİT VERİLECEK
Aynı zamanda Ek Ödül Taahhütnamesini imzalayan emekliler 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermesi halinde 500 TL nakit ödül alabilecek. Başvuruda bulunmak isteyen emekliler için son tarihin 30 Kasım olduğunun altı çizildi. Bankanın kampanyayı uzatıp uzatmayacağı ise henüz bilinmiyor.