Doları olanlar dikkat! Araştırmacı yazar Ali Çiğdem dolara yatırım yapmayın diyerek uyardı

Araştırmacı yazar Ali Çiğdem'den dolar yatırımcılarına uyarı geldi. Dolara yatırım yapılmaması gerektiğini bunun yerine altına yatırım yapılması gerektiğini açıkladı.
Doları olanlar dikkat! Araştırmacı yazar Ali Çiğdem dolara yatırım yapmayın diyerek uyardı

Araştırmacı yazar Ali Çiğdem katılmış olduğu bir Youtube kanalında yaptığı olay uyarılar ile gündeme düştü. Doları olanları uyaran Çiğdem yeni bankaların hepsinin batacağını söyleyerek dolar yerine altına yatırım yapılması gerektiğini açıkladı. Ünlü yazar Çiğdem "Dolara yatırım yapmayın, yeni krizler geliyor. Paranızı altına yatırın" diyerek doları olanlara önemli uyarılarda bulundu. 

Ferda Yıldırım'ın Youtube kanalında katılan ünlü araştırmacı yazar Ali Çiğdem Türkiye ve dünya ekonomisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yapmış olduğu dolar yorumu ile çok konuşulan Ali Çiğdem doları olanların bozdurmasını ve o para ile altına yatırım yapılması gerektiğini açıkladı. Yaşanan ekonomik gelişmeler ile ilgil olay yorumlarda bulundu.

PARANIZI KESİNLİKLE DOLARA YATIRMAYIN

ABD'de başlayan banka iflaslarının devamının geleceğini söyleyen araştırmacı yazar Çiğdem daha kötü krizlerin de kapıda olduğunu belirtti. Dolara yatırım yapmanın bu süreçte oldukça riskli olduğunu söyleyen Çiğdem yaptığı yorumlar ile gündeme düştü. 

Dolara bu süreçte yatırım yapılmaması gerektiğini ifade eden Çiğdem konuşmalarında şu ifadelere yer verdi; "Kağıt paraların pimi artık çekiliyor. Önce karşılıksız para durumunu getirdiler. Bu dolardı. Dolar tıkandı. ABD, 31 trilyon dolar borçlanmış. Sistem tıkanmış, artık karşılıksız para basamıyorlar. Dünyada net bir şekilde milyonlarca karşılıksız dolar var.

Dolardan kesinlikle uzak durun. Bankalar batacak. Bu kriz ortamında altına ya da emlak sektörüne yatırım yapın. Bu bir yatırım tavsiyesi değil ama kesinlikle paranızı dolara yatırmayın. Varsa çekin. Emlak, altın ve arsaya para yatırabilirsiniz. Dijital parayı getirmeye çalışıyorlar. Dijital para ile insanları kontrol edecekler" şeklinde konuştu. 

İlgili Haberler