Büyük tufanın arifesindeyiz diyen İslam Memiş dolar yatırımcısını uyardı risk büyük o tarihte çakılabilir!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ABD'de yaşanan gelişmeleri değerlendirerek doları olanları uyardı.
Büyük tufanın arifesindeyiz diyen İslam Memiş dolar yatırımcısını uyardı risk büyük o tarihte çakılabilir!

Büyük tufanın arifesindeyiz diyen İslam Memiş dolar yatırımcısını uyardı risk büyük o tarihte çakılabilir! ABD'de son dönemde yaşanan ekonomik gelişmeleri ve bankacılık krizini değerlendiren İslam Memiş elinde altını olanları uyardı. 

Gerçekleştirmiş olduğu başarılı dolar tahminleri ve altın analizler ile adını duyuran İslam Memiş dünya genelinde yeni bir ekonomik krizin adım adım yaklaştığını belirterek 'Büyük tufanın arifesindeyiz' diyerek elinde doları olanlara kritik uyarılarda bulundu. 

İSLAM MEMİŞ'İN SON DOLAR VE ALTIN YORUMU! ABD BANKACILIK KRİZİ DOLARI NASIL ETKİLER KUR DÜŞER Mİ?

Altın fiyatlarının son dönemde adeta şahlanışa geçmesini sağlayan ve rekordan rekora koşturan bankacılık krizini değerlendiren İslam Memiş Sermaye el değiştirecek, dijital para sistemine geçiş hızlı ve acılı olacak.  ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, geçen hafta halka kapalı planlanmamış bir toplantı için ABD’nin üst düzey mali düzenleyicilerini aradı ve şunu söyledi: ‘Durum sandığımızdan daha ciddi.’ Yellen devam etti: ‘Eğer ABD borçlarında temerrüde düşerse bu ABD dolarının dünya rezervi olma statüsünü zayıflatır’ dedi. Yani, böyle bir risk kabul edildi!” diyerek bunun sonunun ayaklanma olabileceğini ifade etti. 

İslam Memiş böyle bir durumda olacakları da irdeleyerek “ABD, Avrupa gibi ülkelerde ayaklanma kaçınılmaz olacak. Aş evi kuyrukları, parkta ve sokakta çadır kurmuş insan topluluğu, kitlesel göçler artacak. İsveç’i ekonomik buhran bekliyor. Metropol şehirler boşaltılacak. Şehirde yaşam zor değil, imkânsız olacak. Metropol şehirler küreselcilere lazım, boşalttıracaklar" diyerek şehirlerde yaşanmanın imkansız bir hale geleceğini ve tüm bunların gerçekleşmesi durumunda dolar kurunun sert düşüşler yaşayabileceğini ifade etti. 

İSLAM MEMİŞ SON ALTIN YORUMU! ALTIN YORUMLARI NE OLUR, SON DAKİKA DÜŞER Mİ YÜKSELİR Mİ?

Altın fiyatları hakkında da yaşananları değerlendiren İslam Memiş “Bin 200 lira seviyesinin altına sarktıktan sonra bin 170 lira seviyesinin hedef olacağını tahmin ediyorum. Ancak yıl içerisinde bin 450 - bin 550 lira seviyeleri hedef halinde. Bin 200 lira seviyesinin altındaki rakamların kalıcı olmayacağını öngörüyorum. Nisan ayı yine alım için güzel bir zaman. Haziran sonrası yeni rekorlara hazırlıklı olmak gerek!" diyerek düşüşlerin kalıcı olacağını öngördü. 

NOT: Burada yer alan bilgiler İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalardan derlenmiş olup, usakgundem.com tarafından yatırım tavsiyesi verilmemiştir. Bu haber yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez. 

İlgili Haberler