Damping 1 tane fiyatına 2 tane! PTT AVM fırsatçılara savaş açtı TMO Ayçiçek yağı fiyatı çakıldı

Ramazan ayı gelmeden zam yağmuru başlarken PTT AVM ve Tarım Kredi Market bir kere daha fırsatçılara indirim savaşı başlattı. TMO Ayçiçek yağı 5 LT satış fiyatına 10 LT yağ satışı başladı.
Damping 1 tane fiyatına 2 tane! PTT AVM fırsatçılara savaş açtı TMO Ayçiçek yağı fiyatı çakıldı

Damping 1 tane fiyatına 2 tane! PTT AVM fırsatçılara savaş açtı TMO Ayçiçek yağı fiyatı çakıldı - Ayçiçek yağı fiyatları yaşanan rekor yükselişi ile cepleri yakarken devreye Tarım Kredi Market girmiş ve PTT AVM ile yapılan işbirliği ile stok sorunu da çözülmüştü. 

Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşın alışveriş telaşı başlarken ne yazık ki fırsatçılar bir kere daha sahneye çıkmış ve zam yağmuru başlamıştı. Özellikle de Ayçiçek yağı fiyatları gelen zamlarla şaşkınlık yaratırken Tarım Kredi Market piyasada yükselen fiyatları düşürmek için indirim fırsatını sundu. Bir kere daha PTT AVM ile yapılan işbirliği ile kapıya teslim indirimli Ayçiçek yağı satışı başladı. Diğer marketlerin ve markaların fiyatları ile kıyaslandığında 1 fiyatına 2 Ayçiçek yağı alma fırsatı sunuldu. 

5 LT FİYATINA 10 LT AYÇİÇEK YAĞI SATIŞI BAŞLADI! STOKLARLA SINIRLI KAMPANYAYI KAÇIRMAYIN

Ayçiçek yağı almak isteyen kişiler Ramazan ayı öncesi fiyatlarda başlayan yükseliş ile bir kere daha zor durumda kalırken PTT AVM ile Tarım Kredi Market stoklarını indirime açtı. Tarım Kredi Market güvencesi ile satışa sunulan TMO Ayçiçek yağı fiyatına yeni indirimler başladı. İndirim ile 5 LT fiyatına 10 LT ayçiçek yağı almanın da yolu açılmış oldu. 

Başlatılan kampanya kapsamında TMO markalı 5 LT Ayçiçek yağı fiyatı 2'li alımda 270 liraya çekildi. Yani 5 LT TMO Ayçiçek yağı fiyatı sadece 135 TL olarak belirlendi. Satın almak isteyen kişiler için PTT AVM sipariş verdikleri yağı kapılarına kadar teslim ederken bu fiyatın üzerine 24 liralık kargo ücreti eklenecek. Böylelikle 2 adet 5 litrelik Ayçiçek yağı için ödenecek toplam ücret 294 TL olarak uygulanacak. Böylelikle diğer markaların fiyatları ile kıyaslandığında sadece 5 LT Ayçiçek yağı fiyatına toplam 10 LT Ayçiçek yağı alma imkanı sunulmuş olacak. 

İlgili Haberler