Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması! Enflasyonu tek haneye indireceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ülkenin sorunlarının hepsinin farkında olduklarını söyleyerek enflasyonu tekrardan tek haneli rakamlara indireceklerini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması! Enflasyonu tek haneye indireceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılmış olduğu Sivas mitinginde konuşma yaptı. Erdoğan enflasyon ile ilgili açıklamalarda bulundu. Enflasyonu tek haneye indireceğini söyleyen Erdoğan kimsenin endişe etmemesi gerektiğini söyledi. Bunun yanında5 yıl içinde tam 6 milyon ilave istihdam oluşturacaklarını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sivas'ta Halk Buluşması programına katıldı. Burada Türkiye gündemine dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan yapmış olduğu açıklamalar arasında enflasyondan da bahsetti. İşte Erdoğan'ın açıklamaları haberimizde yer alıyor. 

SANDIKLARI PATLATMAYA HAZIR MISINIZ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sivas'ta Halk Buluşması Mitingi düzenledi. Burada ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan şu ifadeler ile Sivaslılara seslendi; "Şu anda Emniyet'ten aldığım sayıyı açıklıyorum.

Sivas'ta böyle bir muhteşem coşkuyu yaşamamıştım. Yol boyundakilerle birlikte 100 bin kişi. Sandıkları patlatmaya hazır mısınız? Zaten Cumhur İttifakı 5'in 4'ünü aldı. 5'te 5 yapabilirdik ama önemli olan pazar günü. Biz sizinle pazara değil mezara gidiyoruz." şeklinde konuştu. 

ENFLASYONU TEK HANEYE İNDİRECEĞİZ KİMSE ENDİŞE ETMESİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan şu anda Türkiye'nin sorunlarının farkında olduğunu söyleyerek faizi 4,6'ya enflasyonu ise 6,2'ye indirdiklerini söyleyerek 6 sıfırı paradan attık dedi. 21 yıl boyunca bütüm engellemelere rağmen bunların yapıldığını söyleyen Erdoğan enflasyonu da tek haneye tekrar indireceklerini söyledi ve konuşmalarına şöyle devam etti; 

"Enflasyonu biz tek haneye indirdiysek bunu yine biz yaparız. Bu yolda kararlı bir şekilde yürüyeceğiz. Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. 5 senede 6 milyon ilave istihdam oluşturacağız." şeklinde konuştu. 

İlgili Haberler