Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Başvuru yapan vatandaşlara 100 bin lira acil nakdi destek sağlanacak

Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bugün toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde önemli kararlar alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Başvuru yapan vatandaşlara 100 bin lira acil nakdi destek sağlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Başvuru yapan vatandaşlara 100 bin lira acil nakdi destek sağlanacak - Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bugün toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde önemli kararlar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) merkez binasında toplandı. Gündemde merkezi Kahramanmaraş olan depremler konuşulurken toplantı sonrasında da açıklamalar gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan açıklamalar ise haberde yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda acil ihtiyaçlar için vatandaşlara 100 bin lira nakdi yardım yapacağız açıklamalarında bulundu. Erdoğan tarafından yapılan açıklamalardan satır başları.

Erdoğan, "İlk etapta oturulamaz hale gelen hane başına 15 bin lira taşınma ve 5 bin lira ile 2 bin lira arasında kira yardımı. Hane başına 10 bin lira destek yardımı yapacağımızı açıklamıştık. Acil ihtiyaçlar için 100 bin lira nakdi yardımlarda bulunuyoruz. Vatandaşlarımıza ilave destekler de yapacağız. Devlet ve millet olarak elele vererek hiçbir mağdur ve mazlumu sahipsiz bırakmayacağız." dedi.

İlgili Haberler