CarrefourSA duyurdu! Tuvalet kağıdı sadece 36 TL! Tükenmeden alın

CarrefourSA online satış sitesi üzerinden tuvalet kağıdı indirimini duyurdu. Buna göre 16'lı tuvalet kağıdı sadece 36 TL'ye düştü.
CarrefourSA duyurdu! Tuvalet kağıdı sadece 36 TL! Tükenmeden alın

CarrefourSA online satış sitesi üzerinden duyurdu. Tuvalet kağıdı indirimleri ile adını duyuran market bu kez de 16'lı tuvalet kağıdı fiyatını indirdi. Stokları sınırlı olan bu üründen tükenmeden alın. 

Son zamanlarda dünyada ve Türkiye'de yaşanan olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı Söz konusu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü ise iyiden iyide düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar özellikle temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli alabilmek için market kampanyalarını takip ediyor ve kaçırmak istemiyor. Bizde Uşak Gündem haber sitesi olarak sizler için marketlerin haftalık olarak yayınlamış oldukları aktüel ürünler kataloğunu ayrıca online satış mağazaları üzerinden duyurmuş  oldukları indirimleri yakından takip ediyor ve sizlere anında haberdar ediyoruz.

CarrefourSA online satış sitesi üzerinden yeni kampanyalarını ve indirimlerini duyurmada devam ediyor. Yapmış olduğu indirim ile 16'lı tuvalet kağıdı fiyatını yalnızca 36 TL'ye indirdi. Stokları sınırlı olan bu üründen tükenmeden alın. 

Vatandaşlar market indirimlerini yakından takip ederek indirimleri kaçırmamak için araştırmalarını sürdürüyor. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. Sizler için en güncel market indirimlerini anında duyurmak için canla başla çalışıyoruz.

CARREFOURSA TUVALET KAĞIDINDA İNDİRİM YAPTI

CarrefourSA online satış sitesi üzerinden duyurmuş olduğu tüm indirimleri sizler için bu platformdan duyuruyoruz. Bu kez de CarrefourSA tuvalet kağıdı indirimini duyurdu. Buna göre Solo Koruncuk Tuvalet Kağıdı 16'lı ürünü sadece 35,50 TL'ye düştü. Stoklarının sınırlı olduğu market tarafından duyurulmuştur. Tükenmeden almak için hemen CarrefourSA'nın online satış sitesi üzerinden alışverişlerinizi yapabilirisiniz. 

İlgili Haberler