CarrefourSA'da 25 TL ve üzeri alışverişlerde o ürünler büyük indirime giriyor! Kaçırmayın

CarrefourSA online satış sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. 25 TL ve üzeri alışverişlerde o ürünlerde inanılmaz indirimler var.
CarrefourSA'da 25 TL ve üzeri alışverişlerde o ürünler büyük indirime giriyor! Kaçırmayın

CarrefourSA online satış sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre 25 TL ve üzeri alışverişlerde bazı ürünlerde büyük indirim yapıldı. Bu indirimler internet üzerinden yapılan alışverişlerde ve CarrefourSA Kart'a özeldir. 

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok ürünü ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Bu zamlar karşısında zor zamanlar yaşayan vatandaşlar ise marketlerin sunmuş oldukları kampanyalardan yararlanmak için bu indirimleri yakından takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bu tarz market indirimlerini yakından takip ediyor ve anında sizlere sunuyoruz. Market kampanyalarından haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın.

CARREFORUSA'DA 25 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE BÜYÜK İNDİRİM ÜRÜNLERİ 

CarrefourSA online satış sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre 25 TL ve üzeri alışverişlerde Uni Baby Simple Clean Islak Mendil 52'li ve 4 adet fiyatı 53,95 TL'den 34,90 TL'ye düştü.

Selpak Yağ Emici Kağıt Havlu 6'lı fiyatı 104,90 TL'den 44,90 TL'ye düştü.

Selpak Havlu rulo tekli fiyatı 34,50 TL'den 19,90 TL'ye düştü. 

Solo ıslak havlu 90'lı 18,90 TL'den 16,90 TL'ye düştü. 

Solo ıslak havlu okyanus 90'lı fiyatı da 16,90 TL'ye düşmüştür.

Tat sıkı dostlar ketçap 65 g ve mayonez 560 g fiyatı 75,90 TL'den 49,90 TL'ye düştü. 

Rexona Kadın roll on fiyatı 44,90 TL'ye düşmektedir. 

Söz konusu indirimler 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Ayrıca CarrefourSA Kart'ınız da bulunması şarttır. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler