Bugün altın fiyatları ne kadar? 21 Kasım 2023 Salı kuyumcu fiyatları!

Altın fiyatlarının ne kadar olduğu sorgulanıyor. 21 Kasım 2023 Salı günü altın fiyatları kaç TL oldu? Gram altın, çeyrek altın, tam altın kuyumcu fiyatları ne kadar?
Bugün altın fiyatları ne kadar? 21 Kasım 2023 Salı kuyumcu fiyatları!

Altın yatırımı olanlar altın fiyatlarını sürekli olarak takip ediyorlar. Türkiye’de en geleneksel yatırım aracı olan altın çok yoğun bir talep görüyor. Altın fiyatlarına dair ise önemli gelişmeler yaşanıyor. Altın piyasasında meydana gelen son gelişmeler ile fiyatlar takip altında tutuluyor.

ALTIN PİYASASINDA SON DURUM!

Bu hafta ons altın fiyat gerilemelerine maruz kalıyor. Geçtiğimiz hafta yükseliş hareketi ile yatırımcısının yüzünü güldüren ons altın bu hafta ise fiyat gerilemeleri ile gündem oluyor. Ons altında bu fiyat gerilemelerinin ne anlama geldiğini uzmanlar değerlendirdi. Uzman görüşlerine göre ons altındaki düşüşler kalıcı olmayacak. Kar satışları ile düzeltme yapmak için geri çekilen ons altında yeni bir yükseliş trendinin kısa bir süre içerisinde başlaması bekleniyor.

KUYUMCU FİYATLARI FARKLI!

Altın piyasasında bir süredir ikili fiyatlama görülüyor. Ekran fiyatı denen bankalar arası piyasada bir fiyat uygulaması yapılıyor. Ancak bu fiyat ile ne bankalarda ne de kuyumcularda altın işlemi yapılamıyor. Bundan dolayı kuyumcu fiyatları esas alınıyor. Kuyumcuların fiyat makasını 50-60 TL yukarıda tutmaları ise işçilik maliyeti olarak değerlendiriliyor.

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Ons altın bugün 1.977 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor. Ons altında aşağı yönlü hareketler beklenirken bunun sert fiyat düşüşleri şeklinde olmayacağı bildirildi.

Gram altında ise kuyumcu fiyatı 1.880 TL olarak kayıtlara geçti. Dolar kurunun güçlü olması ons altındaki düşüşleri telafi ediyor ve gram altında fiyat gerilemesi yaşanmıyor.

Kuyumcular bugün çeyrek altını 3.076 TL’ye satıyorlar. Tam altın ise 12.249 TL ile işlem görüyor. Gremse altın için fiyat 30.490 TL tutarında açıklandı.

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.