Bu burçlarla asla sırrınızı paylaşmayın! Sağır Sultan bile duyar

Bu burçlar ile sırlarınızı paylaşırken on kere düşünün. İşte o burçlar..
Bu burçlarla asla sırrınızı paylaşmayın! Sağır Sultan bile duyar

Bu burçlarla asla sırrınızı paylaşmayın! Sağır Sultan bile duyar: Astrologlar tarafından burç yorumları gelmeye devam ediyor. Astrologlar tarafından yapılan açıklamada asla sırrınızı paylaşmamanız gereken burçlar açıklandı. Eğer sırrınızı söylerseniz o burçların ağzında asla bakla ıslanmıyor. 

Arkadaş sandığınız insanlarla sırlarınızı paylaştığınızda aranızda bir bağ oluşmaktadır. Bu bağa güvenerek tüm sırlarınızı söylediğiniz kişiler tüm anlattıklarınızı bir başkasına anlatsa ne hissedersiniz? İşte bunları yaşamak istemiyorsanız sırrınızı paylaştığınız insanı dikkatli seçin. İşte o burçların ağzında asla bakla ıslanmaz. Paylaşmış olduğunuz sırrı sağır Sultan bile duyar. 

SIR SAKLAMAYI BECEREMEYEN 4 BURÇ 

Sır saklamakta hiç iyi olmayan duyar duymaz başkasına yetiştiren arkadaşlarınız olmuştur ilaki. İşte o insanların bu burçlardan biri olması kaçınılmaz. Eğer bu burçların biri hayatınızdaysa kesinlikle o insandan uzak durun. İşte sır saklamayı beceremeyen 4 burç..

İKİZLER BURCU

İkizler burcu çok konuşkan ve sosyal bir yapıdadır. Her olayı ve her detayı bilmek ister. Bu duyduklarını ise bir başka sohbette anlatıverir. Aslında konuşmayı sevmesinden dolayı öğrenmiş olduğu tüm açıkları karşısındaki anlatıverir. İşte bu yüzden ikizler burcu insan hayatınızdaysa dikkat edin. Sırrınızı kesinlikle söylemeyin. 

AKREP BURCU

Akrep burçları son derece ketum olarak bilinmektedir. Kendi sırlarını korumayı severler ama başkasının sırrına gelince iş böyle yürümez. Kendileri ile ilgili bir sırrı asla söylemezler. Ağızlarından laf almak çok zordur. Fakat sizin anlattığınız sırları bir başkasına anlatmakta aynı ketumluğu göstermemektedirler. 

YAY BURCU

Yay burçları bir başkasının söylemiş olduğu sırları farkında olmadan bir başkasına anlatabilirler. Bunu isteyerek yapmadıkları gibi çok dobra ve gerçekçi oldukları için bazı durumlarda pot kırarak bir başkasının sırrını söyleyebilirler. Bu yönleri dürüst ve dobra olmalarından kaynaklanmaktadır. 

BAŞAK BURCU

Başak burçları başkasının sırlarını önemsemedikleri gibi bir başkasına kolayca anlatabilirler. Bu yüzden başak burçlarına sırrınızı verirken çok dikkatli olmalısınız. 

İlgili Haberler