Bakan Soylu duyurdu! Selden etkilenen vatandaşların ilk ödemesi yapıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan açıklama ile birlikte selden etkilenen vatandaşlar için ilk ödemenin yapıldığı açıklandı.
Bakan Soylu duyurdu! Selden etkilenen vatandaşların ilk ödemesi yapıldı!

Bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yapılan duyuru ile birlikte 15 Mart tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından vatandaşlara yapılacak olan ödemelerin ilkinin bugün gerçekleştirildiği açıklandı. Felakette 16 vatandaşın hayatını kaybettiği tespit edilerek hasar tespit çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi.

İLK ÖDEMELER YAPILDI! 

Şanlıurfa ilinde meydana gelen sel felaketinin ardından vatandaşları ziyaret eden Bakan Soylu, felaketten etkilenen vatandaşlar ile görüşme yaparak tespitlerde bulundu. O günden bu yana devam eden sağanak yağış için önlemlerin de alındığı öğrenildi. Deprem bölgesine kurulan çadırların yakın zaman içerisinde sel bölgesi için de düşünüldüğünü açıklayan Bakan Soylu, "Burada, belediyelerimiz, ilgili kamu birimlerimiz, jandarmamız, askerimiz, polisimiz burada el birliğiyle, iş makinelerimiz, Allah razı olsun herkes büyük bir mücadele ortaya koyuyor. Vatandaşımızı yalnız bırakmadık. Ödemelerin ilkini evlere yaptık. Daha sonra eşyaları da Cumhurbaşkanımızın talimatı çerçevesinde gerçekleştireceğiz" şeklinde yaptığı açıklamalar ile birlikte ödemelerin bugün gerçekleştirildiğinden bahsetti.

İlgili Haberler