Ay sonuna kadar "KAZAN" yazıp 3340'a gönderene 350 TL bonus Garanti Bankası'ndan!

Garanti Bankası ay sonuna kadar giyim alışverişlerinde alışveriş yapmadan önce KAZAN yazıp 3340'a gönderene 350 TL bonus kazanma fırsatı verecek.
Ay sonuna kadar "KAZAN" yazıp 3340'a gönderene 350 TL bonus Garanti Bankası'ndan!

Ay sonuna kadar "KAZAN" yazıp 3340'a gönderene 350 TL bonus Garanti Bankası'ndan: Garanti BBVA'nın sunmuş olduğu bu kampanyadan yararlanmak için alışveriş yapmadan hemen önce BonusFlaş'tan Hemen Katıl'a tıklanarak ya da KAZAN yazıp 3340'a göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanyaya katılmak için Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç sahipleri kampanyaya 9,99 TL'ye katılım sağlanabilecektir. Ayrıca İlk harcamadan önce BonusFlaş'tan "Hemen Katıl"ı tıklayın veya "EVET KAZAN" yazıp bir boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesi ile 3340'a SMS göndermeniz bu kampanyadan yararlanmanız için yapmanı gerekenler arasında yer almaktadır. Peki kampanyanın detayları neler?

Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı tüm dünyada bir enflasyon artışı gerçekleşti. Bu artıştan en çok etkilenen ülkelerden biri olan Türkiye'de ise birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Hal böyle olunca vatandaşlar bankaların sunmuş oldukları kampanyalarını takip ediyor ve indirim fırsatlarından yararlanmaya devam ediyorlar. Garanti Bankası da internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bu kampanyasında giyim alışverişlerinden 350 TL bonus kazanma fırsatı sunmaktadır. 

NASIL KAZINIM SAĞLARIM?

Garanti Bankası internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu bu kampanyası için geçerli olan tarihleri açıkladı. Buna göre 1 Şubat tarihinde başlayan kampanya için son tarih ise 28 Şubat tarihi olarak açıklandı. Bu tarihler arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret firmalarında her ikinci 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 60 TL olmak üzere toplamda 300 TL bonus verilecektir. Bununla birlikte GarantiPay ile yapılacak olan her ikinci işleme ekstra o larak 10 TL yine toplamda 350 TL bonus verilecektir. Söz konusu kampanyaya dahil olan harcamalar ise giyim, kozmetik ve elektronik sektörlerinde gerçerli olacaktır. 

Tüm bu işlemlerini yerine getirdikten sonra elde ettiğini bonus puanınızı harcamak için ise banka sizlere bir gün sınırlaması sunmaktadır. Buna göre söz konusu bonusları 3 Mart 2023 tarihi ile 3 Nisan 2023 tarihleri arasında harcamanız gerekmektedir. Aksi halde bonuslar geri iade alınacaktır. 
 

İlgili Haberler