Altında son durum! 18 Mart gram çeyrek tam cumhuriyet altın güncel fiyat listesi

Altında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. İşte 18 Mart 2023 altın fiyatları güncel liste.
Altında son durum! 18 Mart gram çeyrek tam cumhuriyet altın güncel fiyat listesi

Altın fiyatlarında hareketlilik dur durak bilmiyor. Geçen hafta Powell tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda altın fiyatlarındaki düşüş yerini yükselişe bıraktı. Daha sonra ise ABD'den gelen banka iflaslı haberleri neticesinde altın daha coştu. Altın yatırımcıları ise altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Gram altın, cumhuriyet altını, çeyrek altın ve tam altın fiyatlarını yakından takip ediyorlar.

Altın fiyatları son gelişmeler neticesinde rekora imza atmaya devam ediyor. Altın yatırımcılarının yakından takip ettiği altın fiyatları günlük ve anlık olarak takip ediliyor. Altın yatırımcıları tarafından 18 Mart 2023 güncel altın fiyatları listesi en çok aratılan konulardan biri oldu. 

ABD'de ve Avrupa'da yaşanan son gelişmeler neticesinde alınan bazı önlemler ve Avrupa Merkez Bankasının yapmış olduğu açıklamalarda faiz artırımında beklentilerin gerilemesi neticesinde altın fiyatları yükselişe geçti. Altını olanları sevinderek bu yükseliş ile altın yatırımcıları bayram edecek. Peki bugün altın fiyatları ne kadar  oldu? İşte 18 Mart 2023 güncel altın fiyatları..

18 MART 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI LİSTESİ

Gram altın güncel fiyatı

Satış: 1.216,35 TL

Yarım altın güncel fiyatı

Alış: 3.991 TL

Satış; 4.000 TL'dir.

Çeyrek altın güncel fiyatı

Alış: 1.988,96 TL'dir.

Satış: 2.008,45 TL'dir. 

Cumhuriyet altın güncel fiyatı

Alış: 1.099,32 TL'dir.

Satış: 1.112,97 TL'dir. 

Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip etmek için Uşak Gündem haber sitemizi takibe alabilirsiniz. Altın ile ilgili son dakika gelişmelerini sizinle anında paylaşıyoruz. 

İlgili Haberler