Altın bir yükseldi pir yükseldi! Bir gecede 60 lira birden fiyatı arttı İslam Memiş rekorlar başlıyor diyerek açıkladı

Türkiye'de Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalara göre altın ile ilgili tahminler gelmeye devam ediyor.
Altın bir yükseldi pir yükseldi! Bir gecede 60 lira birden fiyatı arttı İslam Memiş rekorlar başlıyor diyerek açıkladı

Altın bir yükseldi pir yükseldi! Bir gecede 60 lira birden fiyatı arttı İslam Memiş rekorlar başlıyor diyerek açıkladı - Türkiye'de Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalara göre altın ile ilgili tahminler gelmeye devam ediyor. Buna göre ise geçtiğimiz haftalarda sert düşüş yaşayan gram altın dün gece geç saatlerde hızla yükselişe geçti.

Amerika Birleşik Devletleri'nde banka iflaslarından hemen sonra altın fiyatlarında ki yükseliş devam ediyor. 3 Şubat'tan sonra en yüksek seviyelere ulaşan ons altın bu süreçte bin 918 dolara kadar yükselirken, gram altında 1200 TL'yi geçti. Güne de yükselişle başlayan altın fiyatlarında Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Bizim rekorlarımız o zaman başlayacak” dedi. İşte sıcak gelişmeler..

ALTIN YÜKSELİŞE DEVAM EDECEK Mİ?

İslam Memiş, bu hafta gram altının yükselişini sürdürmesini beklediğini ifade ederken, “Altının ons fiyatı, değerinin altında kalmaya devam ediyor ve toparlanma hızlı olabilir. Haziran sonrası altın fiyatlarında rekorlar gelmeye devam eder. Gram altın, Haziran sonrasında 1.450-1.500 liraya kadar yükselebilir. Her sıkışma, her baskılanma daha büyük atakların habercisi. Gram altın, ons gibi değerinin altında. Elinde olan beklemeli, almak isteyen de acele etmeli. Bu seviyeler satış değil, alış seviyeleri.” ifadelerini kullandı.

GRAM ALTIN 1200 TL'Yİ GEÇTİ

Gram altın hızla yükselişini sürdürürken 18 Mart Cumartesi günü itibariyle 1215 TL'ye kadar yükseldi.

18 MART 2023 CUMARTESİ GÜNÜ ALTIN FİYATLARI:

ALTIN (TL/GR)
1.215,77
22 Ayar Bilezik
1.099
Altın (ONS)
1.989
Altın ($/kg)
63.619
Altın (Euro/kg)
67.803
Cumhuriyet Altını
7.958
Yarım Altın
3.991
Çeyrek Altın
1.988
Reşat Altını
7.990
Kulplu Reşat Altını
7.992

İlgili Haberler