Altında son dakika gelişmeleri! 22 Şubat gram çeyrek tam cumhuriyet altın güncel fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki 22 Şubat 2023 tarihinde güncel altın fiyatları ne kadar oldu?
Altında son dakika gelişmeleri! 22 Şubat gram çeyrek tam cumhuriyet altın güncel fiyatları

Altında son dakika gelişmeleri! 22 Şubat gram çeyrek tam cumhuriyet altın güncel fiyatları: Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altın yatırımcıları yatırımlarını ne yönde yapacakları hakkında uzman görüşlerini takip ediyor. Elinde altını bulunan ya da altın alıp almamakta kararsız olan vatandaşlar da günlük altın güncel fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Bir yandan da altın fiyatlarında son günlerde yaşanan düşüş ise yatırımcıların kafasını karıştırıyor. Peki altın fiyatları neden düştü? Düşüşe devam mı edecek yoksa artacak mı? Ne zaman artacak? İşte tüm bu soruların yanıtını sizler için derledik.

Son günlerde altın fiyatları FED'in beklenenden daha uzun sıkı para politikası adımlarını sürdüreceği ve bununla birlikte faiz artırımlarına gideceği yönündeki beklentiler sebebiyle düşüşe geçti. Ons altından destek almaya devam eden gram altın fiyatının ise 1110 ila 1115 TL bandındna seyretmeye devam ettiği gözleniyor. Peki altın fiyatlarında yükseliş yaşanacak mı? 22 Şubat 2023 gram, çeyrek, tam, cumhuriyet altın güncel fiyatları ne kadar?

Fed tarafından sergilenilen tutum nedeniyle Ons altın fiyatı 1835 dolar seviyesi ile haftanın en düşük seviyesine ulaşıyor. ABD Merkez Bankası (FED) tarafından açıklanacak olan toplantı tutanakları ise merakla bekleniyor. Peki 22 Şubat altın fiyatları ne kadar oldu?

22 ŞUBAT 2023 GÜNCEL ALTIN FİYAT LİSTESİ 

Gram altın güncel fiyatları

Alış fiyatı 1.112,96 TL
Satış fiyatı 1.113,10 TL

Çeyrek altın güncel fiyatları

Alış: 1.865 TL
Satış: 1.882 TL

Cumhuriyet altın güncel fiyatları 

Alış:  7.605 TL
Satış: 7.720 TL

Ons altın güncel fiyatları 

Alış: 1.833,97 USD
Satış: 1.834,22 USD 

İlgili Haberler