Alım için beklenen tarih geldi! Gram altında KABUS senaryosu KIYAMET yaklaşıyor
Alım için beklenen tarih geldi! Gram altında KABUS senaryosu KIYAMET yaklaşıyor - Altın fiyatları 2023 yıl sonunda yaşadığı dalgalanmayı 2024 yılına taşırken gözler ekonomistlerin altın yorumları ve fiyat tahminlerine çevrilmişti.
Elinde altını olanlar kadar altın borcu bulunanlar, düğün yapmayı planyalanlar ve altına yatırım yapmayı düşünenler de altın fiyatları tahminlerini yakın takip altına alırken İslam Memiş yeni tahminini duyurdu. Altında olacakları bir bir açıklayan İslam Memiş 2024 yıl sonu altın fiyatı tahmini için ilk kez net rakam verdi.
İSLAM MEMİŞ 2024 ALTIN TAHMİNİ! ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE, YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yapmış olduğu açıklamasında "Ons altın fiyatı haftayı 2043 dolar seviyesinden kapattı. Dolar endeksinde yaşanan yükselişle birlikte 2030 dolar destek seviyesinin aşağısı kırılmıştı. Tekrar yukarı yönlü hareketle 2043 dolar seviyesinde haftalık kapanış yaptı.

Teknik olarak ons tarafında 2030-2070 dolar aralığını takip etmeye devam edeceğiz. Gram altın TL fiyatı için 100 liralık bir makas aralığı var serbest piyasalarda. Bu geçerliliğini korumakta. 100 liralık makası mutlaka göz önünde bulundurulmalı. Gram altın fiyatı serbest piyasalarda cuma günü 2060 TL seviyesinden kapanış yaptı.
Kamuda mesai saatleri sil baştan değişiyor! 2024'te memurlar bayram edecek çalışma saatleri düşecek
Eğitime 3 günlük ZORUNLU seçim tatili açıklandı! MEB SON DAKİKA duyurdu işte mini tatil günleri
Ziraat Bankası kartı olanlara karşılıksız 3.000 TL hediye edilecek! Hemen başvurun
Yılın ilk çeyreğinde takip ettiğimiz seviye 2150-2200 lira seviyesi. Düşüşler bir alım fırsatı. Gram altında yukarı yönlü hareketler devam edecek. Elinde altın bulunduran yatırımcılar için satış için erken diyebilirim. Yeni zirveler gelecektir." diyerek altında yeni zirveler beklediğini ifade etti.
Altın fiyatları Perşembe günü açıklanacak olan ABD enflasyon verisine odaklanırken enflasyonun düşük çıkması durumunda sert bir yükseliş gelebileceği ifade edildi. İç piyasada ise yaklaşan seçim, adaylar, İsrail - Filistin savaşı ve iç ekonomik veriler takip edilmeye devam edilecek.
NOT: Burada yer alan bilgiler İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalardan derlenmiş olup, usakgundem.com tarafından haberleştirilmiştir. Haberimiz yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.