25.000 TL hesaplara yattı! Ziraat Bankası Garanti BBVA Akbank Halkbank İş Bankası hesap sahipleri

Banka hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Hesaplara 25 bin TL tanımlandı nakde sıkışan kaçırmasın hemen çeksin!
25.000 TL hesaplara yattı! Ziraat Bankası Garanti BBVA Akbank Halkbank İş Bankası hesap sahipleri

25.000 TL hesaplara yattı! Ziraat Bankası Garanti BBVA Akbank Halkbank İş Bankası hesap sahipleri - Piyasada yaşanan nakit para sıkıntısı her geçen gün artmaya devam ederken bankalar tarafından yapılan son dakika açıklaması milyonlarca kişiyi heyecanlandırdı.

Yükselen faiz oranları nedeniyle vatandaşlar nakit para sıkıntısında artık bankaların kapısını çalmakta çekinirken bankalar beklenen adımı attı. Aralarında kamu bankalarının ve özel bankaların da yer aldığı çok sayıda banka müşterisine hazır kredi limiti tanımladı. Tanımlanan limit dahilinde vatandaşlar nakit paraya sıkıştıkları anda kredi başvurusu yapmadan hemen bu tutarı 7/24 hesaplarına aktarabilecekleri.

HAZIR KREDİ LİMİTİ NEDİR, KİMLER ÇEKEBİLİR?

Son dönemde kredi çeken kişilerin sayısı büyük bir hızla artmaya devam ederken bankalar da bu kapsamda kredi ürünlerini çeşitlendirdi. Bankaların sunmuş oldukları hizmetlerden biri de hazır kredi paketleri olarak yerini aldı. Kişinin banka hesabına tanımlanan bu artı para limiti olarak ta anılan bu tutar talep edilmesi anda anında hesaba geçmekte ve çekilen tutara göre belirlenmek üzere 36 aya kadar taksitlendirilmektedir.

kredi-1.jpg

kredi-2.jpg

HAZIR KREDİ NASIL ÇEKİLİR?

Pek çok banka dün gece yarısı itibari ile kredi limitlerini güncelledi ve milyonlarca kişinin hesabına hazır kredi limiti tanımladı. Banka hesabınız varsa ve internet şubesi uygulaması kullanıyorsanız ilk önce uygulamaya giriş yapın. Ardından krediler bölümüne girin ve hazır kredi limiti olup olmadığını kontrol edin.

Zaten pek çok banka müşterisine SMS olarak bu bilgileri gönderirken bazı bankalarda ise sisteme giriş yapıldığı anda ekranda bildirim olarak hazır kredi limiti bilgisi düşecektir. Bu şekilde adınıza tanımlanan kredi limitini kullanabilirsiniz.