10 Mayıs Çarşamba gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın ne kadar?

Haftanın yeni işlem gününde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları yatırımcı ve yatırımcı adaylarının radarında yer edinirken fiyatların ne kadar olduğu merak konusu olmaya başladı. 10 Mayıs tarihi ile altının işlem gördüğü güncel rakamları haberimizde derledik.
10 Mayıs Çarşamba gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın ne kadar?

10 Mayıs Çarşamba gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın ne kadar? - Altın fiyatları vatandaşlar tarafından düzenli olarak kontrol ediliyor. Türkiye'de en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan altın, hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Yatırımcının para biriktirme yöntemi olarak yoğun ilgi gösterdiği altının alış ve satış rakamları anlık olarak da araştırılıyor. Altın çeşitleri ve alış-satış rakamları birbirinden farklılık gösterirken altın çeşitlerinin işlem gördüğü fiyatlar haftanın yeni işlem günü ile birlikte merak konusu olmaya devam ediyor. Bu çerçevede gram, çeyrek, cumhuriyet, ata altın gibi altın çeşitlerinin 10 Mayıs tarihi ile alış-satış rakamları günden olmayı sürdürüyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının düşüş ya da yükseliş grafiğinin ne yönde ilerlediğini sorgularken altın çeşitlerindeki güncel işlem rakamlarını Uşak Gündem okurları için derledik.

10 MAYIS 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Haftanın yeni işlem gününde altın fiyatları yatırımcı, yatırım planı borcu ya da düğünü olanların takibinde yer edinirken altın kurundaki değişimler merakla takip ediliyor. Altın fiyatlarını anlık olarak takip etmeyi sürdüren vatandaşlar, ''10 Mayıs gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet, ata altın kaç lira?'' sorularına yanıt arıyor. Kura göre farklılık gösteren altın çeşitlerinin 10  Mayıs Perşembe gününe denk gelen yeni işlem gününde alış-satış rakamları ile birlikte güncel olarak derledik. İşte 10 Mayıs Çarşamba altın fiyatlarının işlem gördüğü güncel rakamlar;

GRAM ALTIN 

Gram altın alış: 1.272 TL

Gram altın satış: 1.273 TL

ÇEYREK ALTIN 

Çeyrek altın alış: 2.269 TL

Çeyrek altın satış: 2.314 TL

YARIM ALTIN

Yarım altın alış: 4.552 TL

Yarım altın satış: 4.656 TL

TAM ALTIN 

Tam altın alış: 8.901 TL

Tam altın satış: 9.055 TL

CUMHURİYET ALTIN

Cumhuriyet altını alış: 9.263 TL

Cumhuriyet altını satış: 9.403 TL

ATA ALTIN 

Ata altın alış: 9.133 TL

Ata altın satış: 9.385 TL'den işlem görüyor. 

Anlık olarak değişim gösteren rakamlar haftanın ilk işlem günüde güncel olarak bu fiyatlardan işlem görüyor. Altın fiyatları ve değerlendirmeleri için ''Usakgundem.com'' adresini takip etmeyi unutmayın.

İlgili Haberler