YKS son başvuru tarihi ne zaman?

ÖSYM tarafından yayınlanan sınav kılavuzuna göre YKS sınav tarihleri netleşti. YKS sınavı başvuruları 8 Mart tarihinde başlamıştı. Peki son başvuru tarihi ne zaman?
YKS son başvuru tarihi ne zaman?

YKS son başvuru tarihi sınava girecek olan adaylar tarafından araştırılıyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları 8 Mart tarihinde başlamıştı. Sınav başvurularının başlamasının ardından son başvuru tarihi ise arama motorlarında en çok aratılan konular arasında yer aldı. Peki Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) son başvuru tarihi ne zaman? Başvurular ne zaman sona erecek?

YKS başvuruları hala devam ediyor. Üniversite sınavına girecek olan öğrenci adayları başvurularını yapmaya devam ediyor. Bu süreçte başvuruların ise ne zaman biteceği merak ediliyor. YKS başvuruları ile ilgili detaylar ÖSYM tarafından yayınlandı. Yayınlanan kılavuza göre öğrenciler başvurularını ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr sitesi üzerinden yapılacaktır. 

YKS BAŞVURU TARİHLERİ

YKS başvuruları 8 Mart 2023 tarihinde yapılmaya başlandı. YKS başvuruları ise 23 Mart 2023 saat 23.59'a kadar yapılabilecek. Bu tarihler arasında YKS sınavına girmek isteyen adayların başvurularını ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr web sitesi üzerinden yapılabilecektir. 

YKS BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

YKS başvuruları 8 Mart 2023 tarihi ile 23 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler arasında ÖSYM Başvuru Merkezi aracılığıyla https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Bununla birlikte YKS başvuruları ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden de başvurularınızı gerçekleştirebileceksiniz. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir