Vali Kocabıyık öğrencilerin sağlığı için güvence verdi

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, öğretmen ve velilere seslenerek okullarda çocukların sağlığı için her türlü sağlık tedbirlerinin alındığını açıkladı.
Vali Kocabıyık öğrencilerin sağlığı için güvence verdi

Kocabıyık, öğrenci ve öğretmenlerden alınan tedbirlere uyulmasını da istedi.

İşte Vali Kocabıyık’ın Uşak Valiliği sosyal medya hesabından paylaştığı mesajı:

“Sevgili Öğrencilerimiz;

Yarın, uzun zamandır hasretini çektiğiniz okullarınıza kavuşacaksınız. Heyecanınıza ve coşkunuza yürekten katılıyorum. Okullarınızda alınan tedbirlere uyacağınıza olan inancımla hepinize sağlık ve başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.

Değerli Öğretmenlerimiz ve Kıymetli Velilerimiz,

Okullarımızda çocuklarımızın sağlığını korumaya yönelik her türlü tedbir alınmıştır. Salgınla mücadele kapsamında yüz yüze eğitim uygulamalarının sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için öğrencilerimizin, maske, mesafe ve temizlik kuralları başta olmak üzere alınan tüm tedbirlere titizlikle riayet etmeleri noktasında rehberlik etmenizi ve rol model olmanızı sizlerden istirham ediyorum.

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı’nın ülkemize, milletimize, Uşak’ımıza ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor; değerli öğretmenlerimize, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize ve siz kıymetli hemşehrilerimize sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.”

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler