Manisa’da kampüs içinde ücretsiz ring hizmeti başladı

Manisa’dan üniversite öğrencilerine güzel haber geldi. Aktarılan son habere göre Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü içerisinde ücretsiz ulaşım başladı. Detaylar haberimizde
Manisa’da kampüs içinde ücretsiz ring hizmeti başladı

Manisa’da bulunan Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü’ndeki öğrenciler için harekete geçildi. Kampüs içinde öğrencilerin kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi adına KYK yurdu ile fakülteler arasında ücretsiz ring servis hizmeti başladı.

Konu ile ilgili talimatı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün verdi. Ergün’ün talimatı ile Hüma Hatun KYK yurdu ile fakülteler arasında ring hizmeti ücretsiz bir şekilde başlatıldı.

GÜN BOYU ÜCRETSİZ

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yurtlar bölgesinde geçtiğimiz günlerde çevre düzenlemesi başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere önemli bir hizmet daha sundu. Soğuk kış günlerinde, öğrencilerin kampüs içerisinde ulaşımlarına kolaylık sağlayabilmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla, Hüma Hatun KYK Yurdu ile Üniversite içindeki fakülteler arasında ring servis hizmet başlatıldı. Gün boyunca ücretsiz olarak hizmet sunan servisler, yurtlar bölgesindeki öğrencilerin toplu taşıma duraklarına ve fakültelerine ulaşımlarını sağlıyor.

aw091195-02.jpg

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ”

Ülkenin yarınları olan gençlere büyük önem verdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Eğitim hayatlarını Manisa’da sürdüren öğrencilerimizi, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi şehrimizde en iyi şekilde ağırlamaya özen gösteriyoruz. Bu anlamda geçtiğimiz günlerde kampüs içerisinde yurtlar bölgesinde bir çevre düzenleme çalışması başlattık. Kış günlerinde öğrencilerimizin kampüs içerisinde ulaşımlarını kolay sağlayabilmek amacıyla bir de ulaşım hizmeti sunduk. Bu hizmetimiz eğitim öğretim dönemi boyunca devam edecek. Her zaman gençlerimizin yanlarındayız” dedi.

Aktarılan habere göre fakülteler arasında öğrencilere ücretsiz olan ring servisi hizmetlerine başladı. Öğrenciler ring servislerini kullanarak fakültelere ve yurtlara kolayca ulaşabiliyor.