Kütahya Emet'te bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

Son dönemde yasaklı madde kullanan kişilerin sayısında büyük bir artış yaşanırken bağımlılıkla mücadele eğitimlerine ağırlık verildi.
Kütahya Emet'te bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

Türkiye'de son dönemde ne yazık ki yasaklı madde kullanan kişilerin sayısında büyük bir artış yaşanırken sorunla mücadele için eğitim programlarına ağırlık verilmişti. Konu hakkında yeni bir eğitim programı da Kütahya'nın Emet ilçesinde düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ Emet Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde görevli TBM Formatör Merve Öğütcü tarafından bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi. Son dönemde hem yasaklı madde kullanan kişilerin sayısında yaşanan artış hem de yasaklı madde kullanma yaşının düşmesi ile ülkede uyuşturucu ile mücadele alarmı verilmiş ve eğitim programlarına ağırlık verilmişti.

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ'NDE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ VERİLDİ!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ Emet Meslek Yüksekokulunda, ''Bağımlılıkla Mücadele'' konulu eğitim programı düzenlendi. Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda, Tavşanlı Kaymakamlığı, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü'nde görevli TBM Formatör Merve Öğütcü tarafından Türkiye Bağımlılıkla Mücadele çerçevesinde “Uyuşturucu ile Mücadele özgürlüğün sonu” başlıklı eğitim verildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Yeşilay ile protokolü çerçevesinde düzenlenen etkinliğe, öğrenciler Müdür Yardımcıları, Öğr. Gör. Mehmet Kılıç ve Öğr. Gör. Nesrin Açıkgöz ile akademik ve idari personel katıldı.

Düzenlenen panelde öğrencilere yasaklı madde kullanımının zararları ve bağımlılıkla mücadele konusunda önemli bilgiler aktarıldı. Akademik ve idare personelin de katıldığı eğitim programı kapsamında öğrenciler konu hakkında bilgilendirildi.