"Güvenli Okul, Güvenli Gelecek Projesi" Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

İlimizde ,"Güvenli Okul, Güvenli Gelecek Projesi" Koordinasyon Toplantısı yapıldı.
"Güvenli Okul, Güvenli Gelecek Projesi" Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Uşak İl Genel meclisi Salonu’nun da düzenlenen toplantıya Uşak Valisi Funda Kocabıyık başkanlık etti.

Toplantıda; 2021-2022 eğitim-öğretim yılında okullar ve çevresinde, emniyet ve asayişe etki eden çevresel faktörler ile okul bölgesindeki sosyal, ekonomik ve kültürel durumların göz önünde bulundurularak, okul bazlı öncelik analizlerinin yapılması, öncelikli olduğu değerlendirilen okullarda mevcut güvenlik tedbirlerinin gözden geçirilmesi ve yeni güvenlik tedbirlerinin planlanması konuları ele alındı.

Toplantıyı değerlendiren Vali Kocabıyık, “T.C. İçişleri Bakanlığımız koordinesinde yürütülen Güvenli Okul Güvenli Gelecek Projesi kapsamında okullarımızda güvenlik seviyelerinin en üst noktada tutulmasını sağlamak, emniyet ve asayişe etki eden çevresel faktörler ile okul bölgelerindeki sosyal, ekonomik ve kültürel durumların göz önünde bulundurularak okul bazlı öncelik analizlerini yapmak; özetle okullarımız ve çevresini güvenli hale getirmek için alınması gereken tedbirleri değerlendirdiğimiz bir toplantı gerçekleştirdik” dedi.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Muammer Balcı, Emniyet Müdürü Mesut Gezer, İl Jandarma Alay Komutanı Jand. Albay Murat Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve daire müdürleri katıldı.

(SALİH KILINÇ/ HABER)

İlgili Haberler