2018 YKS Kitap Önerileri

2018 YKS Sınavına girecek olan adayların çalışma süreleri devam ediyor. Doğru kitaplarla üniversite sınavına hazırlanmak isteyen adaylar, mutlaka önerilen kitaplara yönlenmelidirler.
2018 YKS Kitap Önerileri

Bu doğrultuda kaliteli soruların olduğu kitap ve Denemeler tercih edilmeli ve sınav müfredatına uygun kitaplar tercih edilmelidir. Sınav müfredatına uygun kitapların soru tutturma olasılığı daha fazla olduğundan adaylar bu hususlara mutlaka dikkat etmelidir.

Doğru kitap seçimi bütün sınavlarda olduğu gibi YKS sınavlarında son derece önemlidir. Üniversite sınavını kazanmak ve istediği üniversiteye girmek isteyen adaylar, doğru bir programla ve doğru kitaplarla bu süreci başarılı bir şekilde tamamlayabilirler. Güvenilir kaynaklardan çözülecek sorular, konuların öğrenilmesi ve pekiştirilmesi açısından son derece önemlidir.

YKS Kitap Önerileri

2018 yılında YKS sınavına girecek olan adaylar için piyasada birçok kitap seçeneği bulunmaktadır. Bundan dolayı adayların doğru ve kaliteli kaynak seçmeleri oldukça zordur. Seçeneğin bol olduğunu düşünürsek YKS kitap seçiminde daha titiz davranılması faydalı olacaktır. Öncelikle adaylar kitap seçimi yaparken, müfredata uygun ve güncel içeriklere sahip kitaplar seçmelidir. Aksi halde yanlış bilgiyle ve konu içerikleriyle farkında olmadan karşılaşabilirler.

Öncelikle adaylar kitap seçerken kendi seviyelerine uygun kitaplara yönelmelidir. KAD yayınlarının ve Palma yayınlarının matematik konu anlatım kitabı her seviyeye uygundur. Matematiği kötü olan adaylarsa, adım adım matematik ve okyanus yayınları 40 seansta kolay matematik testleri ve adım adım matematik serisi çözülebilir. Özellikle matematik temeli sağlam olmayan öğrenciler bu kitaplardan başlamalıdır. Matematikte yüksek net çıkarmak isteyen adaylarsa karekök yayınlarını çözebilirler. Adayların bu süreçte denemelere yönelmeleri, eksiklerini tespit edip bu doğrultuda ilerlemeleri daha faydalı olacaktır. YKS kitap önerilerini dikkate alan adaylar başarılı bir şekilde bu süreci tamamlayabilirler.  

İlgili Haberler