Mülteci kampını bombalayan İsrail 70 sivili öldürdü!

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları aralıksız olarak devam ederken İsrail ordusunun El-Magazi Mülteci Kampı’nı vurarak en az 70 sivili katlettiği açıklandı.
Mülteci kampını bombalayan İsrail 70 sivili öldürdü!

İsrail’in Filistin’e başlatmış olduğu saldırılar havadan ve karadan devam ediyor. İsrail Ordusu yaptığı saldırılarda sivilleri katlederken saldırıların şiddeti azalmak bilmiyor. İsrail’in son saldırısını Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra açıkladı. Yazılı bir açıklama yapan Eşref el-Kudra, İsrail’in yine sivilleri hedef alıp Magazi Mülteci Kampı’nı vurduğunu duyurdu.

70 SİVİL ÖLDÜRÜLDÜ

Magazi Mülteci Kampı’nda nüfusun kalabalık olduğu noktaya hava saldırısı düzenleyen İsrail soykırım gerçekleştirmeye devam ediyor. Yapılan son saldırıda şu ana kadar 70 sivilin öldüğü bildirilirken bölgede çok sayıda ailenin yaşamasından dolayı ölü sayısının daha da artabileceği belirtildi.

HAMAS KARŞILIK VERİYOR

İsrail’in yapmış olduğu saldırılara Hamas tarafından da cevap veriliyor. Hamas Gazze Şeridi’nde İsrail’e karşı gerçekleştirmiş oldukları direniş hakkında bilgilendirme yaptı. Yapılan açıklamada verilen bilgilere göre Kassam Tugayları son 4 günde 24 askeri eylem gerçekleştirdiler. Gazze’ye giren İsrail askerleri ve onların araçları füzeler ve patlayıcılar ile vuruldu. Ayrıca daha önce patlayıcı yerleştirilen iki tünel İsrail askerlerinin içeriye girmeleri ile patlatılarak imha edildi.

KESKİN NİŞANCILAR İSRAİL ASKERLERİNİ HEDEF ALIYOR

Kassam Tugayları’nın keskin nişancıları da İsrail askerlerini hedef alıyorlar. Gazze Şeridi’nde bulunan tüm İsrail ordusuna ait karargahları havan mermileri ve kısa menzilli füzelerle bombalanıyor.

48 İSRAİL ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ!

Kassam Tugaylarının açıklamalarına göre son 4 günde yapılan saldırılarda 48 İsrail askeri öldürüldü. Çok sayıda İsrailli askerin yaralandığı da açıklanırken İsrail ordusuna ait 35 araç da tahrip edildi.