Kate Middleton öldü mü, yaşıyor mu, nerede? Prenses Kate Middleton bulundu mu?

Tüm dünyanın gündemi olan Galler Prensesi Kate Middleton öldü mü, yaşıyor mu? Sosyal medyada geçtiğimiz günlerde Kate Middleton’un öldüğü ve ölümünün önümüzdeki günlerde ilan edileceği iddiası tüm dünyayı karıştırdı.
Kate Middleton öldü mü, yaşıyor mu, nerede? Prenses Kate Middleton bulundu mu?

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında milyonlarca kişi arama motorlarından ve sosyal medyadan Kate Middleton öldü mü, yaşıyor mu, boşandı mı, nerede? Sorularına yanıt aramaya başladı. Son günlerde hem aldatma hem de ölüm iddiaları ile gündeme gelen Kate Middleton için henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Yaklaşık olarak son bir haftadır ortada olan Kate Middleton öldü mü sorusu henüz yanıt bulmadı. Sadece İngiltere değil, tüm dünya bu konuyu anbean takip ediyor. Konuya ilişkin resmi kanallardan açıklama bekleniyor.

KATE MİDDLETON ÖLDÜ MÜ?

Kate Middleton öldü mü, yaşıyor mu? Prens William ile boşandı mı? Prenses Kate’nin Ocak ayında karnından bir ameliyat olduğu belirtiliyor. Ameliyat sonrasında ortalıkta gözükmeyen Kate Middleton’un durumu dünya tarafından merak ediliyor.

2 AYDIR GÖZÜKMÜYOR

Ocak ayında Kate Middleton’un karnından bir ameliyat olacağı ve yaklaşık olarak 2 hafta hastanede kalacağı belirtilmişti. Ancak olayın üzerinden 2 ay geçmesine rağmen Prenses Kate Middleton’dan henüz bir haber gelmedi.

Ortaya atılan iddialar gündem olunca konuya ilişkin Kensington Sarayı tarafından ameliyattan sonra bir fotoğraf paylaşıldı. Ancak fotoğrafın Photoshop olduğu iddiası İngiltere’yi karıştırdı. Fotoğraf basın tarafından geri çekildi.

Sosyal medyada atılan bir diğer iddiaya göre Prenses Kate Middleton eşi tarafından aldatıldı ve yaşadığı psikolojik sorunlar sebebi ile hayatını kaybetti. Bu olay sonrasında İngiltere bayrağının yarıya indirildiği görüntüler sosyal medyada dolaşmaya başladı. Ancak o fotoğrafların da düzenlendiği belirtildi.