Jet pilot itirafı gündem oldu

Jet pilot itirafı gündem oldu! Son dönemlerde Jeffrey Epstein Adası herkes tarafından merak ediliyor. Milyonlarca kişi sosyal medyada bu konuyu konuşurken, gündeme gelen davada pedofili adası Türkiye’ye kadar uzadığı iddia edildi.
Jet pilot itirafı gündem oldu

Konu ile ilgili jet pilot, yaptığı itirafında deprem sonrasında Türkiye’den kız çocuklarını ABD’ye kaçırdıklarını söylediği iddia edildi.

Sabah ve HaberTürk Gazeteleri’nin aktardığı habere göre ABD’de cinsel istismar ve fuhuş iddiası ile tutuklanan ve cezaevinde intihar edip öldüğü belirtilen Jeffrey Epstein davasında Türkiye detayı dikkat çekti. Epstein davaları hala devam ederken, 13 Nisan 2010 tarihinde yapılan çapraz sorguda Epstein’in özel pilotu olan Nadya Marçinko’nun Türkiye dahil olmak üzere pek çok ülkeden kız çocuklarını Amerika kaçırdığı itirafı geldi.

PİLOTA SORULDU

Konuya ilişkin Sputnik’in aktarmış olduğu habere göre Marçinko’ya yöneltilen çocuk kaçırma iddiasına ilişkin şu soru soruldu:

“15 yaşındaki Jane Doe #102 kod adlı mağdur için Jeffrey Epstein ve/veya Ghislaine Maxwell tarafından çeşitli pasaportlar alındığını ve daha sonra Palm Beach, New York, Santa Fe, Los Angeles, San Francisco, St. Louis, Avrupa, Karayipler ve Afrika’ya götürüldüğünü biliyor muydunuz? Bu aynı zamanda Jeffrey Epstein’ın Türkiye’den, Çek Cumhuriyeti’nden (Çekya) ve Asya ülkelerinden çocuk kaçırdığı ve getirdiği anlamına geliyor. Bunun farkında mıydınız? Jean Luc Brunel, uluslararası çocuk ticaretinde Epstein'ın ortağı mı? Jeffrey Epstein’ın, Jane Doe #102 kod adlı mağduru istismar ettikten sonra, soylulara, siyasetçilere, akademisyenlere, iş insanlarına da pazarladığını biliyor muydunuz?”

Ülkemizde meydana gelen 17 Ağustos 1999 depremi sonrasında Türkiye'den kız çocuklarının ABD'ye kaçırıldığının itiraf edildiği iddiası gündemde bomba etkisi yarattı. Marçinko, kendisine yöneltilen soruların tamamına cevap vermeyi reddettiği öğrenildi.