Afganistan'da 6.3 ve 6.4 büyüklüğünde peş peşe 2 deprem!

Afganistan'da 6.3 büyüklüğünde deprem sonrası 6.4 büyüklüğünde yeni bir deprem daha meydana geldi.
Afganistan'da 6.3 ve 6.4 büyüklüğünde peş peşe 2 deprem!

Afganistan'da 6.3 ve 6.4 büyüklüğünde peş peşe 2 deprem! Dünya felaket üzerine felaket yaşamaya devam ederken Afganistan'da büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından yeni deprem haberleri son dakika gelmeyi sürdürüyor.

Hatırlanacağı üzere Afganistan'ın Herat Vilayeti'nde meydana gelen depremde 2 bin 500 kişi hayatını kaybederken şehirde büyük bir yıkım meydana gelmişti. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezine (USGS) tarafından yapılan açıklamada ülkede peş peşe 2 yeni büyük depremin meydana geldiği ilan edild.

SON DAKİKA AFGANİSTAN DEPREM! YENİ DEPREM NEREDE OLDU?

Geçen hafta Cumartesi günü Afganistan'da meydana gelen büyük deprem nedeni ile 2 binden fazla kişi hayatını kaybederken ülkede yeni deprem fırtınası da sürüyor. Afganistan'da bu sabah önce 6.3 şiddetinde sonrasında ise 6.4 şiddetinde 2 büyük depremin meydana geldiği açıklandı.

Yaşanan depremler nedeni ile büyük panik yaşanırken depremlerin ardından can kaybı yaşanıp yaşanmadığı konusunda ise resmi bir açıklama gelmedi. Ülkede yaşanan depremler nedeniyle büyük bir insanlık dramı yaşanırken AFAD'da bölgeye yardım gönderen ekipler arasında yer almıştı.