Kütahya Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı'nın yeni misafirleri kazlar oldu

Kütahya'da ziyaretçilerin yoğun ilgisini gören Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı'na kaz bırakıldı.
Kütahya Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı'nın yeni misafirleri kazlar oldu

Kütahya Belediyesi çevre çalışmalarına devam ederken bu projelerden biri daha hayata geçirildi. Kütahya'nın en işlek ve canlı bölgeleri arasında yer alan Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı'na Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından doğal yaşamı canlandırmak adına kaz bırakıldı.

Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından hem parktaki doğal yaşamı canlandırmak hem de vatandaşların parka olan ilgisini daha da arttırmak adına kaz bırakıldı. Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nın kısa sürede Kütahyalıların teveccühünü kazandığını belirten Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık amaçlarının doğal yaşamı canlandırmak olduğunu ifade etti.

KÜTAHYA'DA YEDİGÖLLER 100. YIL KÜLTÜR PARKI'NDA DOĞAL YAŞAM CANLANACAK!

Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, şehirdeki ve bölgedeki vatandaşların uğrak yeri olan Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’na hem doğal yaşamı canlandırmak hem de ziyaretçilerin ilgisini artırmak amacıyla kaz bıraktı.

kaz-2.jpg

Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nın kısa sürede Kütahyalıların teveccühünü kazandığını belirten Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, parktaki doğal yaşamı zenginleştirmeye çalıştıklarını belirtti.

Kazlar daha ilk günden vatandaşların ilgisini çekmeyi başarırken parkı ziyaret eden kişiler kazlara yoğun ilgi gösterdi. Özellikle de çocuklu ailelerin yeni ziyaret noktası kazların yüzdüğü gölet oldu.