Aydın Buharkent’e doğalgaz geliyor

Aydın’ın Buharkent ilçesinde yaşayanlara güzel haberi Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol verdi. Erol, Buharkent’e doğalgaz geleceği müjdesini verdi. İşte detaylar..
Aydın Buharkent’e doğalgaz geliyor

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol Ankara’ya ziyarette bulundu. Burada Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı ile görüşen Erol, Buharkent bölgesine doğalgaz için söz aldığını açıkladı. Gazın 2024 yılı içinde geleceği ifade edildi.

Başkan Erol, başkent Ankara’da önemli birtakım ziyaretlerde bulundu. Yanındaki heyetle Enerji Bakanının yanına giden Erol, doğalgaz için söz aldı.

ANKARA’YA GİTTİ

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol Ankara ziyareti sonrasında, yaptığı açıklamada “Bakanımızdan Buharkent'imize doğal gaz sağlanması sözünü aldık” dedi.

ENERJİ BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bu kapsamda Başkan Erol yanındaki heyet ile birlikte Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile görüştü.

Başkan Erol yaptığı açıklamada “Bakanımızdan Buharkent'imize doğal gaz sağlanması sözünü aldık. Yakın zamanda doğal gaz çalışması başlanacak olup, 2024 yılında Buharkent'li hemşehrilerimiz doğal gaza kavuşacaklar. Bakanımız Alparslan Bayraktar'a şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Başkan Erol, bölgedeki halka yaptığı açıklamasında Buharkent’e 2024 yılı içerisinde doğalgaz geleceğini ifade ederek, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a teşekkürlerini sundu.