Uşak’ta iki ticari araç kafa kafaya çarpıştı 1’i ağır 8 yaralı var

Akşam saatlerinde Uşak’tan korkunç bir kaza haberi geldi. Aktarılan son habere göre Uşak’ın Banaz ilçesinde meydana gelen kazada 1’i ağır 8 kişinin yaralandığı açıkladı. Detaylar haberimizde
Uşak’ta iki ticari araç kafa kafaya çarpıştı 1’i ağır 8 yaralı var

Akşam saatlerinde meydana gelen kazada iki hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı belirtildi. Banaz ilçesine bağlı Paşaçık Köyü’nün yol ayrımında meydana gelen kazada 8 kişinin yaralandığı açıklandı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesi olduğu belirtildi.

TAKLALAR ATARAK ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Kaza, Uşak-Afyonkarahisar yolu Banaz ilçesine bağlı Paşacık köyü yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.B.S (50) idaresindeki 06 BEY 384 plakalı hafif ticari araç ile A.Y (50) kontrolündeki 60 ZM 395 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışma sonucu araçlar takla atarak şarampole devrildi.

aw089474-01.jpg

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Sağlık ekipleri, polis, jandarma ve itfaiye sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince 06 BEY 384 plakalı araçta bulunan sürücü A.B.S. yolcu olarak bulunan N.S., G.S., R.S., İ.A., H.G. ve H.Y. ile 60 ZM 395 plakalı araçta yolcu olarak bulunan O.Y. çevredeki hastanelere kaldırıldı. Öte yandan R.S.'nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

aw089474-03.jpg

Kazaya ilişkin aktarılan son habere göre ekipler, akşam saatlerinde meydana gelen kazaya ilişkin soruşturma başlattı.