Uşak'ta ayaklarını çapa makinesine kaptıran adam ağır yaralandı

Uşak’ta evinin bahçesinde çalışan bir kişi ayaklarını çapa makinesine kaptırdı. Kanlar içerisinde yere yığılan şahsın durumunun ağır olduğu bildirildi.
Uşak'ta ayaklarını çapa makinesine kaptıran adam ağır yaralandı

Uşak’ta evinin bahçesinde çapa makinesi ile çalışan bir kişinin ağır yaralandığı bildirildi. Çalışma sırasında her iki ayağını da çapa makinesine kaptıran şahıs kanlar içerisinde yere yığıldı. Olayı gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdiler. Olay yerine gelen ekipler hızlı bir şekilde talihsiz adama müdahale ettiler.

İtfaiye ekibi ağır yaralanan adamın ayağına saplanan demiri keserek çıkardılar. Ardından ise sağlık ekipleri talihsiz adamı hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan şahsın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

AĞIR YARALANDI

Uşak’ta iki ayağını çapa makinesine kaptıran 60 yaşındaki adam ağır yaralandı. Olay, Uşak merkeze bağlı Kayağıl köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evinin bahçesinde çapa makinesiyle bahçesini süren C.A. (60) bir anlık dalgınlıkla ayağını çapa makinesine kaptırdı.

BACAĞINA SAPLANDI

Çapanın bacağına saplanmasıyla C.A. kanlar içinde yerde kaldı. Olayı gören yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

İtfaiye ekiplerinin C.A bacaklarına saplanan demiri kesip çıkarmasının ardından, 112 Sağlık ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan C.A.’nın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.