Başkan Mehmet Çakın'dan Uşak için durmadan çalışma mesajı!

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Başkan Mehmet Çakın'dan Uşak için durmadan çalışma mesajı!

Uşak Belediye Başkanı ve AK Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın 31 Mart seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Mehmet Çakın Uşak’ta gün boyu yoğun bir mesai ortaya koyuyor. Yeniden belediye başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılan Başkan Mehmet Çakın ikinci dönemi için Uşaklılardan destek istiyor.

SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR

Uşak’ta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Çakın kurduğu yakın temas ile hemşehrilerinin takdirini kazanıyor. Uşak Belediyesi’nde yeni döneminde vaat ettiği projelerin bir kısmını kısa bir süre önce açıklayan Başkan Mehmet Çakın bu projeleri bizzat vatandaşlara anlatıyor. Vatandaşların taleplerini ve isteklerini de büyük bir dikkatle dinleyen Başkan Mehmet Çakın buna dair talimatlarını hiç bekletmeden vererek vatandaşların sorunlarını anında çözüyor.

mehmet-cakin.jpg

DURMADAN UŞAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın son olarak Dikilitaş Mahallesine bir ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Uşak için projelerini ve bugüne kadar yaptıklarını anlatan Başkan Mehmet Çakın hemşehrilerinden tam destek aldı. Bu destek ile seçim çalışmalarına daha da moralli bir şekilde devam eden Başkan Mehmet Çakın, “Dikilitaş Mahallemizden Gürbüz Yıldırım ve ailesinin evinde konuk olduk, belediye hizmetlerimizi anlattık. Beraber yol yürümekten büyük mutluluk duyduğum kıymetli hemşehrilerime destekleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Her şeyin en güzeline layık Uşak’ımız için durmadan çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın seçim çalışmalarına günün erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor.