Uşak'ta polis tarafından yapılan operasyonda binlerce hap ele geçirildi! 5 kişi tutuklandı

Uşak'ta gerçekleştirilen bir operasyonda binlerce hap ele geçirildi. Operasyon sırasında 5 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Uşak'ta polis tarafından yapılan operasyonda binlerce hap ele geçirildi! 5 kişi tutuklandı

Uşak'ta polis tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda binlerce hap ele geçirildiği öğrenildi. Uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik yapılan operasyonda 5 kişi ise tutuklandı. 

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şuba Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Yapılan bu operasyon sonucunda binlerce hap ele geçirildiği öğrenildi. Ayrıca operasyon sonrasında 5 şüpheli gözaltına alındı.

BİNLERCE HAP ELE GEÇİRİLDİ

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şuba Müdürlüğü ekipleri tarafından Uşak şehir merkezinde belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı operasyonlarda binlerce hap ele geçirildi. Yapılan operasyonda 18 bin 516 reçeteye tabi hap ele geçirildiği öğrenildi. Söz konusu operasyon ile 5 şüpheli ise gözaltına alındı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şuba Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen bu operasyonun sırasında adreslerde ele geçirilen 5 şüpheli gözaltına alınmıştı. Göz altına alınan bu 5 kişi emniyete götürüldü. Daha sonra ise emniyetteki işlemlerin ardından gözaltına alının bu 5 kişi adliyeye sevk edildi. Adliye sevk edilen 5 zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İlgili Haberler