Talihsiz gencin garip ölümü

Sivaslı ilçesine bağlı Cinoğlu Köyünde yaşayan Şahin Kaya (18) adlı genç, sabaha karşı garip bir şekilde yaşamını yitirdi. Talihsiz gencin nasıl öldüğü konusunda soruşturmanın sürdüğü ve cesedinin otopsi için İzmir Adli Tıp’a gönderildiği öğrenildi.
Talihsiz gencin garip ölümü

Sivaslı İlçesine bağlı Cinoğlu Köyünde yaşayan Selda ve Mehmet Kaya çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Şahin Kaya (18) sabaha karşı saat 03.00 – 04.00 sıralarında oldukça garip bir şekilde yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre; Sivaslı ilçesinde bir erkek kuaföründe çalışan Şahin Kaya, işten geldikten sonra, arkadaşları ile köy civarında dolaşmaya çıkıyor. Eve gelen Kaya yatıp uyduktan sonra sabaha karşı artık uyku arasında mı yoksa ayağa kalkıp düşüyor mu orası bilinmiyor. Kafasını odada bulunan komodine çarpıyor ve kafasından kan geliyor. (Olayın böyle gerçekleştirildiği daha sonra komodinde bulunan kan izinden tahmin ediliyor)

Daha sonra banyoya geçen Şahin Kaya, sıcak suyu açıyor. Bu sırada düşüp yerde kalıyor. Anne Selda Kaya, sabah 05.00 sıralarında uyandığında sıcak su musluğunun açık olduğunu, banyonun buhar ile dolduğunu ve oğlu Şahin’in yerde yattığını görerek durumu eşi Mehmet Kaya’ya ve yetkililer haber veriyor.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ve jandarmanın yaptığı ilk incelemeden çıkan sonuçları aktaran Cinoğlu köylülerine göre; başını komodine çarpan talihsiz genç, kafasındaki kanları temizlemek için sıcak suyu açıyor. O sırada dengesini kaybederek yere düşüyor. Kalkamayınca banyoya dolan buhardan oksijensiz kalıyor ve beyin ölümü gerçekleşiyor.

Kaya ailesi, en büyük çocuklarını yitirmenin acısını yaşarken, olayla ilgili geniş bir tahkikat başlatıldığı, talihsiz gencin kesin ölme nedeninin tespit edilmesi için cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği belirtildi.

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler